Village Mare 4*| Halkidiki Grecia

Preţ: 220 € pe noapte

Hotelul Village Mare 4* este situat în Sithonia, cea mai frumoasă dintre cele trei peninsule din Halkidiki. Un hotel cald și frumos, situat la 1,5 km de satul Metamorfosis, construit în armonie cu mediul natural, dar cu toate facilitățile actualizate care vor face sederea oaspetilor cât mai plăcută și confortabilă.
Hotelul este construit într-o zonă verde de 13.000 mp cu vedere la mare.  Este format din cinci clădiri independente, fiecare cu garsoniere și diferite tipuri de apartamente. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, baie privată / duș, telefon, frigider, aragazuri electrice mici (în unele camere), precum și balcoane sau verande.
Apartamentele sunt ideale pentru familii.
Village Mare oferă oaspeților săi numeroase facilități precum piscine pentru adulți și copii, bar la piscină, restaurant, mini piață, cameră TV, loc de joacă pentru copii, precum și posibilitatea mai multor activități de agrement.

 OFERTA perioada  29.06.20-04.07.20 
 Apartament tip A cu balcon sau verandă până la 5 persoane
All Inclusive - 1102eur / apartament tip A, cu balcon sau veranda / 5 nopti

Politica de anulare
10-8 zile înainte de sosire 40%
Cu 7-4 zile înainte de sosire 60%
Cu 3-1 zile înainte de sosire 90%
Non-show 100%
*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.