Hotel Admar 2* | Costinești Sezon 2020

Preţ: 29 € de persoană

Hotel Admar 2* Costinești
OFERTA SEZON 2020
camera dubla sau twin: 300lei/noapte/2pers
apartament: 400lei/noapte/ max 4 adulti in apartament
*Tarifele sunt valabile pentru min 3nopti si includ acces la piscina

Hotelul este situat la aprox 100 m de parcul de distractii si la aprox 300 m de Obeliscul de pe plaja Costinesti. Construit in anul 2008 situat in statiunea vesnic tanara Costinesti.
Hotelul dispune de dotari moderne, restaurant, sala de conferinte, terasa, piscina exterioara si se remarca  prin  servicii de calitate oferite oaspetilor dar si prin permanenta grija pentru imbunatatirea calitatii acestora.
Hotelul pune la dispozitia turistilor 16 camere duble si 3 apartamente, dispuse pe 3 nivele. Interiorul hotelului este amenajat cu eleganta si cu bun gust.

Facilitati camere:Camerele sunt spatioase, sunt dotate cu minibar, televizor, instalatie de climatizare, baie proprie, dulap

Sala de Conferinte are o capacitate de 35 locuri si este dotata cu mobilier elegant, functional, aer condtionat, video, flipchart, Tv color, telefon, acces direct si gratuit la Internet wireless, fax, terasa.

Hotelul dispune de restaurant, separat de spatiul de cazare, pentru a nu deranja turistii care se odihnesc. Are o capacitate de 80 persoane si este constituit din zona pentru servit micul dejun, bar si spatiu pentru servit masa Bucataria este diversificata si se adapteaza nevoilor turistilor. Se pot servi meniuri traditionale Romanesti, dar si meniuri din Bucataria Internationala.
Restaurantul este inchis pe durata sezonului de vara 2020
*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare.

Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.