Mallorca Santa Ponsa | Globales Verdemar 3*

Preţ: 339 € de persoană

Verdemar Apartments Santa Ponsa in Mallorca oferă unităţi de cazare cu balcon privat situate lângă mare, un bar-restaurant, precum și o piscină fantastică în aer liber. Recepţia are program nonstop.

Înainte de a face o baie răcoritoare în piscină, oaspeţii pot sta la soare pe şezlonguri, admirând vederea minunată la Marea Mediterană. De asemenea, se pot răcori cu un cocteil delicios servit de barul de la piscină al proprietăţii Apartamentos Globales Verdemar. Mai mult, oaspeţii pot face o plimbare plăcută până la plaja Santa Ponsa, care are nisip alb fin şi ape calde, de mică adâncime, perfecte pentru înot.

galerie : https://www.hotelesglobales.com/en/hoteles/espana/mallorca/santa-ponsa/globales-apartamentos-verdemar/fotos#wrapper-2


OFERTA IUNIE 2021 - SEJUR 4 NOPTI 22.06 - 26.06 
339 eur / pers/ studio cu vedre la oras 
439 eur / pers/ studio cu vedre la mare
440 eur / pers/ apartament cu vedre la oras 
559 eur / pers /apartament cu vedre la mare
inclus in pret:
  • cazare 4 nopti 
  • zbor direct cu bagaj de mana
nu sunt incluse in pret
  • masa
  • asigurare de calatorie 
  • transfer aeroport - hotel - aeroport 

*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.