Coral Sea Holiday Resort and Aqua Park 5* | Sharm El-Sheih 7nopti all inclusive

Preţ: 549 € de persoană

Situat pe o plajă cu nisip de 320 de metri, Coral Sea Holiday Resort oferă 6 restaurante rafinate şi 7 baruri, care servesc preparate pentru toate gusturile. Facilităţile de agrement includ un centru spa, 4 piscine în aer liber (dintre care 2 încălzite în timpul iernii), o piscină pentru copii cu turn de apă, o piscină cu apă de mare la centrul spa şi 6 piscine private, accesibile direct din camere.

Complexul de 5 stele Coral Sea Holiday asigură 484 de camere elegante, cu dotări moderne şi facilităţi remarcabile. Băile au duş sau cadă.

În cadrul complexului veţi găsi un club pentru copii echipat complet, un teren sportiv multifuncţional, un teren de tenis, facilităţi de tir cu arcul şi o sală de sport bine echipată. Există acces la internet WiFi în tot complexul.

Golful Naama se află la 25,3 km de proprietate, iar parcul naţional Ras Mohammed este situat la 33,7 km. Acest complex este la 8 km de aeroportul internaţional Sharm El-Sheikh.
 


OFERTA 29.08 -06.10.2020 | SEJUR 7 NOPTI - ALL INCLUSIVE

camera dubla standad garden/pool view:
549.00 EUR/ persoana  
camera dubla delux: 575.00 EUR / persoana

Inclus in pret:
Cazare 7 nopti
masa - all inclusive
Transport avion dus - intors: Otopeni - Sharm El-Sheikh
bagaj de cala 
transfer aeroport - hotel - aeroport 

*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.