Effect Algara Beach Club Hotel|Kranevo

Preţ: 45 € de persoană

Situat în Kranevo, pe un domeniu de 8,5 hectare, Hotelul Effect Algara Beach Club dispune de o zonă de plajă privată cu şezlonguri gratuite şi o grădină pitorească mare. Proprietatea oferă o varietate de facilităţi sportive, precum și o piscină cu apă minerală, o piscină cu jocuri de apă şi o piscină pentru copii. Staţiunea Nisipurile de Aur se află la doar 5 minute de mers cu maşina.

Camerele cu design modern şi elegant au paturi confortabile, TV prin satelit, minibar, fierbător electric cu ceai şi cafea din partea casei, cutie de valori, acces gratuit la internet WiFi, uscător de păr și baie cu o cabină de duș. Toate unităţile sunt prevăzute cu un balcon cu vedere la mare sau la grădină.

Oaspeţii pot practica mai multe sporturi, inclusiv tenis, fotbal, baschet şi tenis de masă, iar hotelul oferă închirieri de biciclete. În plus, sunt disponibile programe de divertisment şi programe de animaţie pentru copii.


OFERTA LUNA IULIE 
CAZARE FARA MASA 45 Euro/ persoana/ noapte 
CAZARE ALL INCLUSIVE 75 Euro / persoana / noapte
*transport propriu 

*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.