Ziua 1. Bucuresti – Chennai
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Chennai.

Ziua 2. Chennai – Mahabalipuram
Sosire in Chennai in cursul diminetii. Transfer catre Mahabalipuram si check-in la hotel. Timp liber pentru relaxare si acomodare cu noul fus orar. Dupa-amiaza, se viziteaza Templul Shore, considerat o minune arhitecturala a Indiei si Arjuna’s Penance, una dintre cele mai mari sculpturi in stânca din lume. Seara, cazare si cina la hotel in Mahabalipuram.

Ziua 3. Mahabalipuram – Kumbakonam – Thanjavur
Mic dejun. Plecare spre Thanjavur, oras denumit simbolic si „bolul de orez al tarii” datorita culturilor de orez din jurul acestuia. Pe drum, oprire in Kumbakonam pentru a vizita: Templul Airavatesvara, Mahamaham Tank, Templul Sarangpani si Templul Adi Kumbeswarar. Seara, cazare si cina la hotel in Thanjavur.

Ziua 4. Thanjavur – Trichy – Madurai
Mic dejun. Dimineata se viziteaza Templul Brihadeeshwara, considerat o capodopera a arhitecturii antice Chola, Biblioteca Saraswathi si Palatul Thanjavur. Plecare spre Madurai. Pe drum, oprire in Trichy pentru a vizita faimosul Templu Rock Fort, un simbol al regiunii, si Insula Srirangam. Dupa-amiaza, cazare la hotel in Madurai. Seara, se viziteaza Templul Meenakshi pentru a asista la o ceremonie traditionala. Cina si cazare la hotel in Madurai.

Ziua 5. Madurai – Thekkady
Mic dejun. Tur de oras in Madurai. Se viziteaza Complexul de Temple Meenakshi, cea mai importanta atractie turistica a orasului, Palatul Thirumalai Nayak si Muzeul lui Mahatma Gandhi. Seara, cazare si cina la hotel in Thekkady.

Ziua 6. Thekkady – Alleppey
Mic dejun. Plimbare cu barca in Parcul National Periyar pentru a observa fauna si flora locala. Dupa-amiaza, plecare spre Alleppey si imbarcare pe una dintre faimoasele „casute plutitoare“ care strabat impresionantele canale din Kerala. Seara, cazare si cina pe barca si croaziera prin delta peste noapte.

Ziua 7. Allepey – Cochin – Colombo
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Cochin si imbarcare pe zborul cu destinatia Colombo, Sri Lanka. Dupa sosire, transfer la hotel in Colombo pentru cazare si cina.

Ziua 8. Colombo – Pinnawala – Kandy
Mic dejun. Plecare spre Kandy. Pe traseu, oprire in Pinnawala pentru a vizita Orfelinatul Elefantilor. În Kandy se viziteaza Templul Dintelui Sacru. Seara, cazare si cina hotel in Kandy.

Ziua 9. Kandy – Hiriwaduna* – Dambulla
Mic dejun. Dimineata, plecare spre Dambulla, unde se viziteaza Templul de Piatra din Dambulla, construit in interiorul unei pesteri naturale, si Templul de Aur. Dupa-amiaza, optional, tur al satului Hiriwaduna pentru a observa stilul de viata al localnicilor*. Seara, cazare si cina la hotel in Dambulla.

Ziua 10. Sigiriya & Polonnaruwa*
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la impunatoarea Fortareata din Sigiriya*, cunoscuta si sub numele de „Stânca Leului“, si la ruinele din Polonnaruwa*, capitala veche a insulei Sri Lanka, inclusa in Patrimoniul UNESCO. Seara, cazare si cina hotel in Dambulla.

Ziua 11. Dambulla – Colombo
Mic dejun. Plecare spre Colombo, capitala Republicii Sri Lanka. Tur panoramic al orasului pe timp de seara. Seara, cazare si cina hotel in Colombo.

Ziua 12. Colombo – Malé
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Colombo si imbarcare pe zborul cu destinatia Malé, Maldive. Transfer cu barca rapida la Hotel Arena Beach de 4 stele (Insula Maafushi) pentru cazare si cina.

Zilele 13 – 16. Insula Maafushi
Timp liber pentru relaxare pe plaja privata a Hotelului Arena Beach sau pentru a explora imprejurimile in cadrul unor excursii optionale.

Ziua 17. Malé – Bucuresti
Mic dejun. Transfer cu barca rapida la aeroportul din Malé. Check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

Servicii neincluse in pret:
• Asigurare medicala
• Asigurare storno
• Intrarile la obiectivele turistice: 129 USD/ persoana (se achita la fata locului)

• Taxa de viza India 90 euro/ persoana (optional)

• Taxa de viza Sri Lanka 45 euro/ persoana (optional)*Servicii optionale neincluse in pret:
• Excursie in satul traditional Hiriwaduna: 40 Euro/ persoana
• Excursie la Sigiriya & Polonnaruwa: 70 Euro/ persoana
• Pachet PREMIUM – 2 excursii optionale 90 Euro/ persoana

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI PENTRU INDIA

-pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere (nu se accepta pasaport temporar) 

-formular de viza 

-o fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea

-copie scanata color a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10Kb si maxim 300Kb.

Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: aprox. 4 saptamani inainte de data plecarii. 

 Servicii incluse:
  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Chennai/ Male-Bucuresti
  • Transport cu avionul pe rutele Cochin-Colombo/ Colombo-Male
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
  • Cazare 15 nopti in camera dubla in hoteluri de 3-4*
  • Demipensiune
  • Asistenta turistica in limba romana


Alte servicii:
  • Pachet PREMIUM - 2 excursii optionale: 99 euro/ persoana - 99.00 EUR
  • Taxa de viza India: 90 euro/ persoana - 90.00 EUR
  • Taxa de viza Sri Lanka: 45 euro - 45.00 EUR

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre India - Sri Lanka - Maldive, Toate locatiile, India

Verifica tarife si disponibilitate