DUJA DIDIM HOTEL

Didim, Turkey
de la
EUR 3673 00 EUR
2 adulti
Magnificul Duja Bodrum se află în Zeytinlikahve Torba, chiar lângă mare. Proprietatea este la doar 11 km de Bodrum. Aveţi la dispoziţie numeroase activităţi, precum şi piscine interioare şi în aer liber. Hotelul are o arhitectură plăcută şi deosebită, cu design şi culori alese cu atenţie. Camerele, bungalourile şi anexele le asigură oaspeţilor confort standard, pentru un sejur agreabil. Fiecare unitate are un balcon privat şi o baie cu cadă. Există o varietate de restaurante în aer liber şi în interior. Puteţi savura o gustare sau masa de prânz lângă piscină, înainte de a vă bucura de soare. Restaurantul à la carte Sultan este o alegere bună la orele serii pentru o cină delicioasă. Hotelul oferă parcare privată. Aeroportul este la 21 km.

Localizare

Hotelul oferă parcare privată. Aeroportul este la 21 km.


Facilitati Hotel

Aveţi la dispoziţie numeroase activităţi, precum şi piscine interioare şi în aer liber.

Există o varietate de restaurante în aer liber şi în interior. Puteţi savura o gustare sau masa de prânz lângă piscină, înainte de a vă bucura de soare. Restaurantul à la carte Sultan este o alegere bună la orele serii pentru o cină delicioasă.

Dacă doriţi să vă menţineţi în formă, puteţi profita de numeroasele activităţi disponibile. Oaspeţii pot juca tenis, baschet sau biliard. Sunt disponibile sporturi nautice, precum şi diferite activităţi cu animatori. În timpul zilei, puteţi urmări concursuri amuzante, spectacole pline de culoare şi reprezentaţii uimitoare.

Pentru relaxare totală, împrospătaţi-vă spiritul cu tratamentele minunate şi programele de wellness oferite de Duja Bodrum. Bucuraţi-vă de baia de aburi turcească sau de facilităţile de hamam.


Facilitati Camere

Hotelul are o arhitectură plăcută şi deosebită, cu design şi culori alese cu atenţie. Camerele, bungalourile şi anexele le asigură oaspeţilor confort standard, pentru un sejur agreabil. Fiecare unitate are un balcon privat şi o baie cu cadă.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - BODRUM 2023 Bucuresti - Bodrum; Taxele de aeroport; Avion BODRUM - OTOPENI 2023 Bodrum - Bucuresti; Taxele de aeroport; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre DUJA DIDIM HOTEL , Bodrum, Turcia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
verifica
3
verifica
4
5
6
7
8
verifica
9
verifica
10
verifica
11
12
13
14
15
verifica
16
verifica
17
verifica
18
19
20
21
22
verifica
23
verifica
24
verifica
25
26
27
28
29
verifica
30