Amplasare

Perfect pentru familiile cu copii, hotelul la plajă se află pe o stradă principală, la cam 4 km de centrul localității Benitses (Corfu). Regiunea simbolizează adevărată distracție în timpul iernii, pârtiile de schi și schi fond îi așteaptă pe turiștii ce vin la schi.

Dotări

Satul de vacanță își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 3 nivele cu un lift și 44 de camere. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif și un spațiu cu televizor. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale complexului. Umbrelele de soare de pe terasă stau de asemenea la dispoziția clienților. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu un spa și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant cu aer condiționat, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun, un prânz à la carte și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și Diners Club.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Corfu Maris, Corfu, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate