Amplasare

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Corfu oraș, chiar pe malul mării. Până la aeroportul Corfu - Kerkyra (CFU) sunt aproximativ 4 km.

Dotări

Hotelul oferă 265 de camere și dispune de 3 lifturi. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un schimb valutar. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și serviciile unui valet. În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un fax, un proiector, un flipchart/markere și un copiator. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 7 săli de conferință.

Locul de cazare

Mobilierul camerelor cuprinde un aparat pentru cafea/ceai, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit).

Sport/divertisment

Piscina cu zone exterioare și interioare garantează răcorire și odihnă activă. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. O sală de fitness, tenis de masă și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. Unitatea de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o baie de aburi și o beauty-farm, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Seara clienții pot să savureze sfârșitul zilei ascultând muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locul de cazare dispune de 5 restaurante și de un bar. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion Bucuresti - Corfu 2024 Bucuresti - Corfu; TAXE AEROPORT; Avion Corfu - Bucuresti 2024 Corfu - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Baia Mare catre Corfu Holiday Palace (Kanoni), Corfu, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate