Sambata, Ziua 1:
Intampinare la aeroport in Luxor si transfer catre Nile cruise - check in la bordul vasului categorie 5* standard cu pensiune completa, cina si innoptare in Luxor.
Duminica, Ziua2:
Dupa micul dejun, optional se poate vizita malul vestic al Luxorului, Valea Regilorsi templul lui Hatshepsut dar si a celor 2 colosi ai lui Memnon din Luxor, intoarcere la vas si navigare catre orasul Edfu, pranzul si cina se vor servila bord in timpul navigarii, innoptare in Edfu.
Luni, Ziua 3:
Dupa micul dejun se poate vizita optional templul din Edfu cu trasura, intoarcere la vas, navigare catre Kom Ombo, pranz in timpul navigarii, vizita optionala la templul Kom Ombo, navigare catre Aswan,cina in timpul navigarii si innoptare in Aswan.

Marti, Ziua 4:
Dimineata devreme se viziteaza Abu Simple (vizita optionala, contra-cost), pe drumul de intoarcere vizita optionala la High Dam apoi intoarcere la vas pentru pranz, timp liber pentru relaxare dupa care se viziteaza satul Nubian pentru descoperirea vietii si a obiceiurilor/traditiilor poporului Nubian din Aswan,calatorie cu camila, gradina botanica (optional plimbare cu barca cu motor,contra-cost), intoarcere la vas pentru cina si innoptare la bord in Aswan.
 
Miercuri, Ziua 5:
Dupa micul dejun, optional se poate vizita templul Philae, intoarcere la vas si inceperea navigarii catre Edfu, pranzul sicina se vor servi in timpul navigarii, innoptare la Edfu.
 
Joi, Ziua 6:
Dimineata se navigheaza catre Luxor, pranzul se va servi in timpul navigarii. Se viziteaza templul Luxor si optional se poate participa la spectacolul de Lumini si Sunete de la Templul Karnak (contra-cost), intoarcere la vas, cina si innoptare la bord in Luxor.
 

Vineri,Ziua 7:
Dimineata devreme se organizeaza excursie cu balonul cu o durata de zbor de aproximativ 45 deminute, turistii pot astfel admira panorama Luxorului impartit in 2 de catre Nil in lumina calda a rasaritului ( optional, contra-cost ), intoarcere la vas pentru micul dejun, timp liber pentru relaxare, tur de oras cu trasura in Luxor pentru a descoperi viata localnicilor ( contra-cost) , plimbare cu ghidul pe cel mai vechi drum din istorie ( Sphinx Avenue intre Karnak si Luxor, contracost ), relaxare la cea mai faimoasa cafenea din zona, timp liber in vechiul SOUQ in Luxor (optional, contra-cost ), intoarcere la vas , cina si innoptarela bord in Luxor.
Sambata, Ziua 8
Micul dejun si pranzul la bord ( in functie de orarul de zbor ), transfer catre aeroportul din Luxor pentru imbarcare.
 
Tarifele includ:
-        7 nopti cazare la bordul vasului M/S Carnival sau similar, 5* standard cu pensiune completa in cabina run of the house;
-        Toate transferurile mentionate in program cu vehicul modern echipat cu aer conditionat.
Tarifele NU includ:
-        Tips 30 eur/persoana se achita de catre client la imbarcarea pe vas la sosire;
-        urmatoarele vizite sunt optionale si contra cost : templul Karnak, templul Luxor, Valea Regilor, templul Reginei Hatshepsutsi cei 2 colosi ai lui Memnon din Luxor, templul Edfu, templul Kom Ombo, HighDam, templul Philae din Aswan ( 189 eur /persoana) cu ghid vorbitor de limba de engleza, de la 7 persoane in sus se poate organiza ghidajul in limba romana.
-         Bauturi, mese extra, cheltuieli personale;
-         Alte vizite optionale.
Numar minim de participanti pentru efectuarea circuitului : 8 persoane /plecare.
 

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion OTP-LXR 2022 - ID 1296 Bucuresti - Luxor; Taxe de aeroport; CATERING (doar apa); Transport Avion LXR-OTP 2022 - ID 1296 Luxor - Bucuresti

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre MS Carnival Nile Cruise, Muscat, Oman

Verifica tarife si disponibilitate