Ziua 1
Suceava - Venetia Intalnire pe Aeroportul din Suceava pentru zborul spre Treviso (Venezia) la orele 14:50 cu sosire la 15:50. Transfer spre Mestre unde vom avea cazare timp de 3 nopti. Dupa acomodare, iesim in explorarea faimosului oras impreuna cu ghidul insotitor. Cazare hotel 3* Mestre.

Ziua 2
Venetia - vizitare Vizitam Venetia, care a fost declarata, in 1979, patrimoniu al umanitatii de catre UNESCO. Stradutele si canalele sunt animate de veselia tipica a italienilor, iar noi ne indreptam spre Piata San Marco imbarcandu-ne intr-o croaziera la bordul unui vaporetto care ne poarta lin pana in centrul orasului, singura modalitate de a ajunge aici. Desi poate nu ai mai fost aici, suntem siguri ca ai o senzatie puternica de deja-vu. Imaginile cu Piata San Marco, cel mai frumos salon din Europa dupa spusele lui Napoleon, sunt emblematice pentru Venetia, dar acum ai sansa sa vezi si sa simti energia incredibila a acestui loc... muzica, porumbei, arta. La cativa pasi se afla Palazzo Ducale sau Palatul Dogilor care a fost resedinta, timp de apoape o mie de ani, nu numai a dogilor care au condus Venetia, a politiei secrete si a Curtii de Justitie, dar si a inchisorilor municipale si a multor institutii administrative. Aflandu-se pe lista celor mai frumoase cladiri gotice din lume palatul ne incanta cu arhitectura sa impresionanta care ne duce cu gandul la oamenii puternici care au condus, de aici, orasul. Privirile ne sunt atrase de Puntea Suspinelor care si-a primit numele sugestiv de la poetul englez Lord Byron, care a ilustrat perfect proximitatea dintre lux si suferinta. Puntea uneste Palatul de inchisoarea in care erau abandonati detinutii. Timp liber pentru cumparaturi. Cazare in Mestre.

Ziua 3
Verona (optional) Timp liber in Venezia, sau noi va propunem o excursie optionala la Verona (40 Euro/pers). Plecam dimineata spre Verona, capitala dragostei. Povestea Julietei si a lui Romeo si-a pus amprenta asupra acestui oras pentru totdeauna. Asa ca pornim cu sufletul deschis spre iubire in acest oras adorat de turisti pentru tumultul sau arhitectonic, culinar si pentru posibilitatea de a vedea arta la tot pasul. Vedem, desigur, balconul Julietei, unde Romeo isi declara iubirea cu cel mai trist final din lume. Aproape uitam ca legenda celor doi indragostiti a luat nastere din condeiul lui William Shakespeare si ne lasam purtati de poveste. In curtea casei cu balconul, se afla o statuie de bronz a Julietei. Se spune ca daca o atingi, vei avea noroc in dragoste. Iesim din atmosfera romantica si ne avantam spre Arena - Amfiteatrul din Verona, al treilea ca marime din Imperiul Roman dupa Capus de langa Neapole, si Colosseum din Roma. Grandoarea sa este azi pusa in slujba artelor (opera, teatru, balet). In trecut, insa, amfiteatrul a fost scena sangeroasa a luptelor intre gladiatori. Plecand de la Arena mergem pe strada pietonala Via Mazzini, una dintre primele din oras care au magazine. Aceasta ne conduce la Piazza delle Erbe, locul unde a fost forumul roman si centrul istoric al orasului. Ne indreptam spre Piazza dei Signori, pe vremuri principala piata publica a Veronei. Aici se inalta Palazzo del Comune, Torre dei Lamberti si Palazzo di Sacligeri sau Prefettura, construit ca palat al familiei Scaligeri, apoi insusit de guvernatorul venetian al orasului. Cazare hotel 3* Mestre.

Ziua 4
Venetia - Suceava Ne vom intalni in receptia hotelului la ora 10:00 pentru transferul de la hotel catre aeroportul Treviso, de unde ne vom intoarce pe Aeroportul din Suceava, cu orarul de zbor 13:45 - 16:35.


30 EURO reducere pentru plata integrala pana la 12.12.2022

Pret: 349 EURO
Supliment camera single: 90 EURO

Transport avion. IMBARCARE DIN Suceava

PRETUL INCLUDE
- Bilet avion Suceava - Treviso (Ryan Air) cu bagaj de cala de 10 kg.
- Transfer Aeroport Treviso - Mestre - Aeroport Treviso
- 3 nopti cazare cu mic dejun
- Ghid-insotitor din partea agentiei

NU SUNT INCLUSE IN PRET
- Transfer Bacau - Suceava - Bacau: 30 Euro/pers.
- Vaporetto in Venetia
- Transportul local (metrou sau troleibuz)
- Taxe de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii locali pentru acestea
- Taxe hoteliere (se achita direct de turist la receptia hotelurilor)
- Asigurarea storno & medicala (recomandata)

EXCURSII OPTIONALE
- Verona: 40 Euro/pers.
- Croaziera Murano & Burano: 40 Euro/pers.

CONDITII FINANCIARE

TARIF FLEXI

TERMENE DE PLATA:
- 30% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 30% din pretul pachetului turistic, in intervalul cuprins intre ziua 3 de la data inscrierii turistului si 45 zile inaintea plecarii;
- 40% din pretul pachetului turistic, cu minimum 21 zile inainte de plecare.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- Anulare gratuita, daca renuntarea se face cu 30 zile inainte de plecare;
- 50% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face in intervalul 30-21 zile inainte de plecare;
- 100% din pretul pachetului turistic, daca renuntarea se face cu cel putin 20 zile inainte de plecare.

TARIF EARLY

TERMEN DE PLATA:
- 50% din pretul pachetului turistic, in 2 zile lucratoare de la data inscrierii turistului;
- 50% din pretul pachetului turistic pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face pana la expirarea termenului de valabilitate a ofertei;
- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa expirarea termenului de valabilitate a ofertei.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Avion Suceava - Venetia
Transport Avion Venetia - Suceava

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Suceava catre VENETIA (Carnaval & Valentine Day), 4 zile, Toate locatiile, Italia

Verifica tarife si disponibilitate