Charter Costa Brava - Barcelona - Sofia Barcelona, In The Unbound Collection By Hyatt, cu plecare din Iasi

Hotelul Sofia Barcelona se află pe bulevardul Diagonal din Barcelona, la 5 minute pe jos de Stadionul Camp Nou al FC Barcelona. Oferă WiFi gratuit in intreaga proprietate, restaurante și vedere impresionantă la oraș. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la o sală de fitness luminoasă și modernă, deschisă non-stop, cu diverse echipamente.

Camerele de designer de la Sofia sunt echipate cu sistem de automatizare a locuinței, smart TV de 49 inch, seif și aer condiționat. Baia privată este dotată cu articole de toaletă Natura Bissé, halate de baie și papuci.

Hotelul pune la dispozitie mai multe localuri gastronomice, printre care restaurantul SOFIA Be So, care serveste preparate traditionale, sau restaurantul Impar, care oferă specialităti mediteraneene proaspete, preparate prin tehnici culinare internationale. Există și o terasă spațioasă in aer liber.

Oaspeții vor găsi și o cafenea sofisticată cu cărți, Philosofia, care servește dulciuri și produse de patiserie proaspete, inclusiv la pachet.

SOFIA Oasis Wellness & Spa are peste 1000 m², oferind circuite acvatice, saune si băi de aburi. Puteți să vă relaxați cu unul dintre tratamentele diverse disponibile, coordonate de terapeuți experți.

Sofia Barcelona, in The Unbound Collection by Hyatt se află la 400 m de stația de metrou Maria Cristina, iar piața centrală Plaza España este la 3 stații de metrou. La centrul comercial L'illa Diagonal se poate ajunge in 15 minute pe jos.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre Sofia Barcelona, In The Unbound Collection by Hyatt, Costa Brava, Spania

Verifica tarife si disponibilitate