Localizare:Hotelul este situat fata de centrul oraşului Side la 10 km,de orasul Bodrum la 19 km,iar Aeroportul din Antalya se află la 60 km. Facilitati hotel:piscina,restaurant,zona de plaja privata,spa si centru de wellness,cafenea,recepţie deschisă nonstop,teren de joacă pentru copii,cameră de jocuri,tenis de masă. Facilitati contra cost:babysitting/servicii pentru copii,serviciu de călcătorie si curăţătorie chimică,spalatorie,săli de conferinţă şi petreceri,spa și centru de wellness,masaj,snorkelling,scufundări,bowling,transfer aeroport.
Hotel Website: www.baiahotels.comTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata: -Avans 20% la rezervare -Diferenta de 80% se achita cu pana la 21 de zile inainte de check-in Conditiile de penalizare sunt conforme cu cele de plata ! Atentie: Pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei). Conditii de rezervare: este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului final, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - BODRUM 2023 Bucuresti - Bodrum; Taxele de aeroport; Avion BODRUM - OTOPENI 2023 Bodrum - Bucuresti; Taxele de aeroport; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Craiova catre BAIA HOTEL BODRUM (Gundogan), Bodrum, Turcia