STANA DE VALE| OFERTA RUSALII | SENIORI

Preţ: 62 € pachet/de persoana


OFERTA PASTE STANA DE VALE

Stana de Vale este o statiune de odihna si tratament, situata in judetul Bihor, Masivul Vladeasa, la peste 1.000 de metri altitudine. Este un loc renumit in primul rand pentru apele oligominerale si feruginoase, bioclimatul tonic caracterizat prin presiune atmosferica scazuta, radiatia solara intensa si ionizarea crescuta a aerului. Mai mult de atat, asezarea geografica a statiunii Stana de Vale ofera o serie de peisaje extraordinare si numeroase obiective turistice naturale.
Activitati de iarna: ski, tubing, sanius.
Activitati de vara: bob, disc golf parc, tubing, ciclism montan, parc aventura.

OFERTA  RUSALII STANA DE VALE

VILA LILIACUL***
VILELE IZVORUL MINUNILOR***  
HOTEL IADOLINA***
perioada  18.06.2021 – 21.06.2021
 
  Hotel Iadolina / Vile Vile
Loc în vila Cazare cu mic dejun + cina Cazare
Tarif adult 495 lei/sejur 3 nopti 300 lei/sejur 3 nopti
Tarif copil cu vârsta cuprinsă intre 8 și 17 ani 315 lei/sejur 3 nopti 150 lei/sejur 3 nopti

 
OFERTA SENIORI
VILA LILIACUL ***  
01.04.2021 – 15.06.2021

Vila Liliacul 4* este situată în stațiunea Stâna de Vale, lângă Vilele Izvorul Minunilor, în apropierea unei cascade artificiale.
Vila are o capacitate de 11 persoane, dispune de bucătărie comună iar la fiecare etaj este câte un living . La demisol se află un apartament și bar, parterul este alcătuit dintr-un apartament cu două dormitoare și o garsonieră iar la etajul I se găsește un apartament cu un dormitor. Apartamentele și garsoniera sunt dotate cu televizor, cablu TV, minibar și baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr.
Facilitati vila: Living spatios, Bar de zi, Bucatarie, Aer conditionat, Incalzire centrala, Tv si cablu tv, internet, telefon, Parcare, Sala fitness, Piscina, Loc de gratar, restaurant
                     
Tarif:  405lei/persoana/sejur 3nopti cazare cu demipensiune
*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.