Resort Silver Mountain | Poiana Brasov Sarbatori de iarna

Preţ: 1,140 € pe camera

Silver Mountain Resort & Spa se află în Poiana Brașov, la 20 de minute pe jos de pârtia de schi Bradul. De asemenea, proprietatea se află în apropierea stadionului şi la aproximativ 1,7 km de telecabina Capra Neagră. Telegondola Postăvarul este la 2,1 km.

Toate camerele hotelului au terasă cu vedere la munte. Camerele au balcon, iar unele unităţi de cazare de la Silver Mountain Resort & Spa beneficiază de vedere la grădină. Fiecare unitate de cazare are dulap.

Proprietatea pune la dispoziţie un centru de spa şi wellness cu o cadă cu hidromasaj şi saună, situat într-o clădire diferită. În apropiere de Silver Mountain Resort & Spa se pot practica diverse activităţi, precum schi.

https://cazare-silvermountain.ro/galerie/

Oferta REVELION 2021 

Cazare 3 nopti in camera dubla superioara (2 persoane) 1140 Eur 
Cazare 4 nopti  in camera dubla superioara (2 persoane) 1292 Eur 

Cazare 3 nopti in apartament cu 2 camere (3 persoane) 1539 Eur
Cazare 3 nopti in apartament cu 2 camere (3 persoane) 1846 Eur

PACHETUL INCLUDE:
Cazare incepand cu data de 29 decembrie 2020 Petrecere cu muzica live pe 30 decembrie
Pe 31 Decembrie mic dejun si cina festiva (muzica live, dansuri, invitati surpriza, tombola cu premii constand in pachete de cazare la Munte in Poiana Brasov, Sinaia si Predeal)
Pe 1 ianuarie - brunch
Pe 1 ianuarie - cina (muzica live si invitati speciali) Pe 2 ianuarie - mic dejun
 
Mesele pentru copiii pana la varsta de 7 ani se servesc separat,i nsotiti de personaje din desene ani- mate, jocuri interactive, pictat pe fata - masa bufet
Acces gratuit la SPA in limita locurilor disponibile (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exteriora incalzita)


Oferta CRACIUN 

Cazare 3 nopti in camera dubla superioara (2 persoane) 3450 LEI
Cazare 4 nopti  in camera dubla superioara (2 persoane) 3990 LEI

Cazare 3 nopti in apartament cu 2 camere (3 persoane) 4445 LEI
Cazare 4 nopti in apartament cu 2 camere (3 persoane) 5174 LEI

OFERTA INCLUDE:
Cazare cu mic dejun incepand cu data de 23 decembrie 2020 Pomana porcului in data de 24 decembrie 2020 Sosirea lui Mos Craciun in data de 24 decembrie (cadouri aduse de parinti) Cina Traditionala in ziua de Craciun 25 decembrie (dansuri populare, muzica live)
Muzica live in fiecare seara Mesele pentru cop Mesele pentru copiii cu varsta pana la 7 ani se servesc separat, insotiti de personaje din desene animate, jocuri interactive, pictat pe fata.
Acces gratuit la SPA in limita locurilor disponibile (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exterioara incalzita)

*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.