SARDINIA -OLBIA| SEJUR 4 NOPTI CU ZBOR INCLUS

Preţ: 219 € pachet/de persoana

OFERTA EARLY BOOKING |15IUN-19IUN2021 
Hoteluri recomandate:
Hotel Stela 2000 3* https://www.hotelstella2000.eu/
219eur/pers in camera dubla sau Twin /Mic dejun inclus
Il Timone,     3*    https://www.hoteliltimoneolbia.it/
238eur/pers in camera Twin/Mic dejun inclus
Hotel Mare Blue, 3*    http://www.hotelmareblue.eu/Sardegna/
290eur/pers in camera dubla Twin/Mic dejun inclus 
Florida Alghero, 3*  https://www.hotelfloridaalghero.it/
354eur/pers in camera dubla/mic dejun inclus
Catalunya Alghero, 4*  https://www.hotelcatalunya.it/
335eur/pers in camera dubla/mic dejun inclus
Colonna Palace Hotel Mediterraneo, 4*  https://www.hotelmediterraneopalace.it
232eur/pers in camera clasica dubla sau Twin/mic dejun inclus
Grand Hotel President 4*  https://www.presidenthotelolbia.it/
260eur/pers in camera dubla standard/mic dejun inclus
Hotel Petri Marini, 4 *    https://www.petrimarinihotel.com/
262eur/pers in camera dubla standard/mic dejun inclus
Lido Degli Spagnoli, 4* https://www.lidodeglispagnoli.com/
340eur/pers in camera dubla Twin,cu vedere la mare/mic dejun inclus
Itinerariu si orar de zbor - Compania  Low Cost Blue Air
15Iun2021   Bucuresti 13:00      Olbia       14:20
19Iun2021    Olbia       15:05      Otopeni   18:25
Tarifele includ:
-Transport, cursa Blue Air pe ruta Bucuresti- Olbia – Bucuresti
- Bagaj mic de cabina 40 x 30 x 20cm (max 10kg)
-4 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun
 
Tarifele nu includ:
-Bagaj de  cala, posibil, la cerere
-Asigurare calatorie , recomandam asigurare STORNO cu acoperire COVID 19, emitere posibila la cerere
-Transfer aeroport – hotel –aeroport, posibil, la cerere
-Taxa locala, se achita la receptia hotelului
Aceasta este o oferta si este valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii ferme.
Alte locatii si alte hoteluri disponibile la cerere
 
Important: Turistii romani au obligația de a prezenta transportatorului la momentul îmbarcării, a unui test de diagnostic molecular sau de captură antigen, de tip tampon, cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2.
redactat in Lb Engleza.
Pentru vacanță, faceți-vă un cadou de suflet…..o vizita in  Sardinia!
Nu știți unde este Sardinia și ce vă poate oferi?  Ei bine, este momentul sa descoperim aceasta insula.
Cu cei 1840 km de coastă, Sardinia este regiunea italiană cu cea mai mare dezvoltare costieră; marea este limpede și  păstrată de orice fel de poluare.
Ofertele de vacanta la mare din Sardinia includ cazari in hoteluri mici în toate zonele insulei, cu acces la plaje fermecătoare și golfuri  mici  si linistite: de la Chia la Costa Rei, de la Arbatax la Golfo di Marinella, de la Santa Teresa di Gallura la Alghero, Oristano și Piscinas.
Sardinia este o regiune care este „aproape un continent”, de descoperit plajă cu plajă, golf cu golf.
Insula binecunoscuta in Marea Mediterană, situată între Peninsula Italică, coasta sudică a Franței și coasta Tunisiei, la sud de Corsica, Sardinia este renumita pentru coastele sale însorite,  plajele sale albe și nisipoase situate in golfuri cu pereti abrupti scaldati de marea extrem de verde si de limpede, paduri, peisaje rurale , pesteri formate de apa, dar si pentru nenumarate locuri  de explorat .
Există multe situri istorice și arheologice în regiune; cele mai faimoase sunt cu siguranță Nuraghes: există mai mult de 7.000 de exemplare împrăștiate pe insulă, unul la fiecare 3 km2, reprezentând cele mai impresionante monumente megalitice din Europa. Sunt prezente doar în Sardinia. Cel mai important se afla in Barumini si se numeste Su Nuraxi. A fost declarat Patrimoniu Cultural Imaterial al Umanității
In nordul insulei se afla o fântână sfântă, un templu ce datează de la 1200-1100 Î.H și un turn nuraghe de unde poate fi admirat satul preistoric din piatră care se întinde la poalele sale.
Cele mai populare peșteri din Sardinia se găsesc în Alghero și sunt dedicate zeului mare Neptun. Acestea se întind pe aproximativ 6 km.
Arhipelagul Maddalena, pe Coasta Esmerald, constituit din 7 insule este un alt patrimoniu mondial UNESCO (declarat în 1994) din Sardinia. Apele sale sunt limpezi și curate și, în fiecare an, primesc amatori de snorkelling în căutarea fundului mării neatins al Mediteranei. Sunt organizate excursii cu barca de o zi sau jumătate întreagă: acestea vă permit să vizitați câteva plaje mici și golfuri accesibile doar cu barca, a căror natură este încă păstrată și a căror frumusețe este uluitoare.
Santa Maria Navarrese, un mic sat pescăresc fermecător, aflat pe una dintre cele mai sălbatice şi mai frumoase zone ale coastei italiene.
Golful Orosei, în centrul-estul Sardiniei, este unul dintre cele mai frumoase locuri din Sardinia. Faimos pentru peșterile Bue Marino, realizate din stalactite și stalagmite care se reflectă în apă, oferindu-ne un joc uimitor al luminii.
Nuraghe Losa este unul dintre cele mai bine conservate complexe nuragice din Sardinia. Situat în orașul Abbasanta, se află în centrul unui platou mare bazaltic.
Tharros este un oraș antic al Peninsulei Sinis, fondat de fenicieni între secolele al XI-lea și al VIII-lea î.Hr.. Ruinele existente arată în special partea romană și sunt un veritabil muzeu în aer liber: reprezintă cea mai importantă zonă arheologică a insulei.
Tradiția culinară din Sardinia merge mână în mână cu varietatea sa naturală: strans legată de trecut și bazată pe mâncare autentică și produse de casă, trece între aromele cărnii prăjite, tipice pământului intern (gătite după variante locale) delicioasele rețete de pește tipice coastelor, trecând prin numeroasele dulciuri și fursecuri făcute cu pastă de migdale, miere, sapă (Sirop de must de struguri gătit) și până la vinurile locale gustoase și pline de corp. La final, o ceașcă bună de cafea ...