Complex Carpat Inn Azuga| Oferta 1 Decembrie

Preţ: 165 € de persoana

Hotelul Carpat Inn oferă un restaurant, un centru de fitness, un bar și un lounge comun în Azuga. Facilitățile includ room-service, o recepție cu program non-stop și acces gratuit la internet WiFi în toate zonele proprietății. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar.

Toate camerele complexului sunt dotate cu un TV cu ecran plat. Camerele Hotelului Carpat Inn au aer condiționat și o baie privată.

Proprietatea servește în fiecare dimineață un mic dejun cu opțiuni continentale și tip bufet.

Oaspeții se pot bucura de centrul de wellness și spa, pot face o baie în piscina interioară sau pot juca biliard. În Azuga și în zona din jur, oaspeții Hotelului Carpat Inn au la dispoziție activități care includ schiatul.

Sinaia este la 15 km de proprietate, iar Brașov se află la 36 km.

https://complex-inn-carpatin-srl.business.site/#gallery

 


OFERTA 1 DECEMBRIE 2020 


165 Eur/ persoana / 3 nopti cazare in camera dubla standard  cu mic dejun inclus 28.11 - 01.12.2020 
220 Eur/persoana / 4 nopti cazare  in camera dubla standard  cu mic dejun inclus 28.11 - 02.12 .2020
 

*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.
*Serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului. Acestea pot suferi modificari in functie de deciziile luate in contextul Covid19