Paste in Maramures | HOTEL MAGUS, 4*

Preţ: 175 € pachet/de persoana


Maramuresul este un loc care trebuie neaparat vizitat de catre toti cei care au ca pasiune excursiile, calatoriile si aventura. Acest loc incarcat cu istorie ofera vizitatorilor cateva obiective turistice exceptionale, vestite atat in tara cat si in strainatate. 


HOTEL MAGUS, 4* BAIA MARE
OFERTA DE PASTI 30APR2021-03MAI2021

Vă invităm să faceti o incursiune în tradițiile pascale Maramureșene.
Veti beneficia de  o atmosferă familială si vom vizita locuri sfinte.
Buna dispozitie ne va fi daruita de un  ansamblu folcloric!
Desigur ca nu vor lipsi mesele cu bucate tradiționale! 


TARIF:  850 LEI/PERSOANĂ
Tarife copii:       0-  2.99 ani- 150 Lei
                          3-11.99 ani - 500 Lei
                          12-15 ani- 550 Lei
                          Incepand cu varsta de 15 ani, se aplica tariful de adult


30 Aprilie 2021: Primirea oaspeților cu cozonac și cazare. Cina de post.
 
01 Mai  2021 : Tur de cultură și artă Maramureșeană, vizităm mănăstirea Bârsana, Cimitirul Vesel de la Săpânța și alte obiective culturale, după care, la întoarcere, vom vizita atelierul meșterului olar Zaharia Bledea. Seara vom participa la slujba de înviere la biserica Sfântul Iosif Mărturisitorul (Transport individual).
 
02 Mai 2021
Mic dejun tradițional Maramureșean de Paște, după care meșterul Mika Tiberiu ne va face o demonstrație de artizanat în sticle de pălincă. Îl așteptăm și pe meșterul olar Daniel Leș care ne va povesti istoria olăritului tradițional și ne va arăta cum se transformă lutul într-un obiect de artă, după care vom lua cina cu muzică live.
 
03 Mai 2021
După micul dejun ne luăm rămas bun de la oaspeții noștri.
 Tariful include:
-Trei nopți de cazare în camere Double Deluxe cu masa in regim de All Inclusive: mic dejun, prânz, cină, băuturi traditionale și răcoritoare în timpul meselor
- Transport la obiectivele turistice (biletele de intrare la obiectivele turistice NU sunt incluse. 

 


* Oferta valabila in limita locurilor disponibile. 

 

Hotelul Magus este situat la 4 minute cu maşina de aeroportul din Baia Mare şi are vedere la munte, un restaurant à la carte și facilităţi de banchet şi conferinţe. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Camerele și suitele de la Hotelul Magus sunt izolate fonic şi au aer condiționat şi mobilier clasic, inclusiv paturi tapițate. Toate unităţile sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu și birou. Acestea au o zonă de relaxare, unde oaspeţii se pot bucura de o băutură din minibarul disponibil contra cost. Camerele au baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unele au vedere la munte sau la grădină.

Oaspeţii se pot relaxa în grădină sau pe terasă. Centrul de afaceri și serviciile de fax/fotocopiere sunt oferite la un cost suplimentar, iar personalul de la recepție este disponibil nonstop. Parcarea privată este gratuită.

Oaspeţii pot savura preparate din bucătăria locală și internațională la restaurant sau se pot bucura de o băutură la bar. Aceştia au la dispoziţie şi un club de noapte.

Centrul istoric al oraşului Baia Mare și Piața Libertății se află la 7 km de hotel. Sighetu Marmației este la 70 km. Aeroportul Internațional Satu Mare este la 47 km de proprietate. Parcul Natural Munţii Maramureșului se află la 102 km.