Miraggio Thermal Spa Resort 5*| Halkidiki

Preţ: 309 € de persoana

Miraggio Thermal Spa Resort se află chiar pe plaja magnifică din Paliouri și oferă o piscină în aer liber și facilități spa de lux. 
Camerele de la Miraggio Thermal Spa Resort sunt bine utilate și au dotări moderne și mobilier elegant. Unele se bucură de o piscină privată. Având acces la o terasă sau un balcon, toate camerele oferă vedere la mare sau la grădină. Fiecare unitate include un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Aerul condiționat este dotare standard.

Centrul spa cu facilități de ultimă generație asigură o varietate de servicii, cum ar fi piscine termale, dușuri multifuncționale și jeturi de hidroterapie. Pentru utilizarea acestora se percepe un cost suplimentar. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul de fitness echipat complet.Restaurantul Kids Planet propune un meniu bogat care include pizza și vafe. De asemenea, sunt disponibile lecții de gătit pentru copii.

Acest complex oferă facilități de sporturi nautice, precum și terenuri de tenis. Oaspeții pot închiria biciclete și autoturisme la proprietate.
 

https://www.miraggio.gr/en/photogallery
OFERTA 30APR-05MAY – 5 nopti 

309 eur/persoana in camera dubla garden view , mic dejun inclus
450 eur/persoana in camera dubla garden view, demipensiune

 
 Inclus in pret : 
* cazare 5 nopti cu tipul de masa specificat

Nu sunt incluse in pret: 
* transportul 
* asigurare medicala *La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.