Insulele Maldive | Sejur 7 nopti cu zbor inclus

Preţ: 1,150 € de persoana

        Maldive este locul perfect pentru luna de miere si cuplurile tinere care-si doresc o vacanta de lux, pe o insula “pustie”. Ape limpezi, lagune, recifuri de corali, plaje cu nisip fin, palmieri si vile pe apa, in mijlocul infinitului – pe toate le gasesti in Maldive. Splendidele recifuri de corali sunt foarte aproape de plaja, uneori la o distanta de numai 50 sau 100 de metri. Pe de alta parte, multe hoteluri ofera cursuri de scuba diving, asa ca nu ar trebui sa ratezi ocazia de a inota alaturi de rechinii-balena, cea mai mare specie de rechini, din lume.
        Turismul in acest colt de lume inseamna sa traiesti multe experiente incitante, cum ar fi sa mergi la un salon de Spa sub apa sau chiar la un restaurant amenajat sub apa.
O croaziera in doi, cu un catamaran, iti ofera ocazia sa descoperi salbaticia insulelor nelocuite, asa cum este insula Robinson Crusoe – unde puteti sa stati cateva ore singuri, inconjurati de apele oceanului.
Trebuie sa stii ca ziua in Maldive este foarte scurta, intunericul apare pe la ora sase. Avantajul este ca vei avea parte de niste apusuri incredibile si de multe ore de binemeritata odihna.

Oferta Maldive ian - martie 2021

1150eur/pers   Ocean Village Maldives 4*  https://oceanvillagemaldives.com/
1209eur/pers   Malahini Kuda Bandos 4*  http://malahinikudabandos.com-maldive
1370eur/pers   Bandos Maldives 5*  https://bandosmaldives.com/v2/


Tarifele sunt pentru 1 pers si includ:
 - bilete avion Bucuresti Male si retur
 - taxele de aeroport, bagaje de cabina 08kg, bagaje de cala 23kg
 - cazare 7 nopti cu mic dejun inclus
-  transferuri  cu barca rapida, aerop Male-hotel si retur