IOANA HOTELS SINAIA| Pachet 3 nopți la pret de 2

Preţ: 220 € pachet/de persoana

Ioana Hotels este primul Boutique Hotel de 5 stele din Sinaia, asezat intr-un cadru natural de exceptie, linistit cu o minunata vedere la munte. Situat intre drumul cotei si Telegondola are acces facil atat la Trenuletul Turistic, cat si la mijloacele de transport in comun, statiile acestora fiind chiar in fata hotelului.Telegondola Sinaia se afla la 10 minute de mers pe jos, fiind o varianta comoda de a ajunge pana la Cota 2000.
Iarna, in perioada de ski oferim shuttle gratuit Ioana Hotels – Telegondola – mijloc de transport pe cablu cu care puteti ajunge la cel mai inalt domeniu schiabil din Romania – Cota 2000.

Pentru amatorii de drumetii, e bine de stiut ca amplasarea Ioana Hotels le ofera oportunitati multiple, fiind aproape de punctele de plecare pe principalele trasee marcate. In acelasi timp, nici cei carora le place sa se bucure confortul si viata citadina nu sunt total dezavantajati, o plimbare pana in centru nefiind mai lunga de 15 – 20 de minute.

Vestitul Castel Peles, si Pelisorul, care reprezinta poate principalele atractii turistice din zona, se afla la 15 minute de mers pe jos. De asemenea, tot intr-o plimbare lejera puteti vizita si Manastirea Sinaia, cunoscuta ca fiind cea care a dat numele statiunii si orasului.


https://www.ioana-hotels.ro/hotels/ 
OFERTA  -  Pachet 3 nopți de cazare la preț de 2 - CAMERĂ DUBLĂ STANDARD
de la 1080 lei 

* Pentru copiii de până la 7 ani cazarea este gratuită
** Oferta este valabilă în zilele săptămânii de Duminică până Joi
 
Oferta este valabila in limita disponibilitatilor la momentul rezervarii ferme. Descrierea si pozele hotelului sunt preluate de pe pagina web a hotelului. Camerele alocate la receptie pot diferi de cele allocate de receptie.

 

Pachetul include:  ! Taxele locale nu sunt incluse in pachet si sunt in valoare de 57.01 lei/dubla/sejur si 51.01 lei/single/sejur.
*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.