Hotel PARC 4* | MAMAIA | Oferta 5 Nopti

Preţ: 120 € de persoană

Hotelul Parc Mamaia este alegerea perfectă pentru a te bucura de un sejur minunat alături de familia sau prietenii tăi. Amplasat pe plajă, la intrarea în Stațiunea Mamaia, Hotelul Parc te asteaptă cu 380 de locuri de cazare, nou mobilate și utilate, pentru a-ți oferi atât ție cât și familiei tale tot confortul de care aveți nevoie pentru o vacantă perfectă.
Oaspetii sunt invitati  să folosească piscina hotelului precum si salonul de tratamente corporale și masaj sau sala de fitness
La etajul 14 a fost creat Sky View Bar, un loc unic in Mamaia, datorita privelistii asupra stațiunii Mamaia și asupra orașului Constanța.

Facilitati camere: internet Wi-fi , cablu TV, aer conditionat, cartela magnetica, minibar, telefon fix, uscator de par in baie, seif.
Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet, Wi-Fi, acces in sala de fitness, acces piscina si sezlonguri (in limita locurilor disponibile), acces plaja privata si sezlonguri (in limita locurilor disponibile).

Oferta Iunie 2020 
7 Iunie 5 nopti Transportul nu este inlcus Dubla Standard de la 1,160.00 RON
14 Iunie 5 nopti Transportul nu este inlcus Dubla Standard de la 1,172.00 RON
21 Iunie 5 nopti Transportul nu este inlcus Dubla Standard de la 1,464.00 RON
28 Iunie 5 nopti Transportul nu este inlcus Dubla Standard de la 1,464.00 RON


*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.