Hotel Majestic 4* | MAMAIA | 5 Nopti

Preţ: 20 € de persoană/noapte

Hotelul Majestic este situat in centrul statiunii, la numai 50 de m de plaja.
Facilitati hotel: 3 restaurante, program artistic pentru copii si adulti, 2 locuri de joaca pentru copii, amenajate atat in interiorul hotelului, cat si in exterior, in gradina de vara, teren de sport (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile, iar utilizarea terenului se face cu prezentarea la receptie), mese de tenis, sezlonguri si umbrele la piscina, piscina pentru adulti incalzita, piscina pentru copii incalzita, hamace, balansoare, aparate de fitness langa piscinas, facilitati SPA (sauna uscata, 2 jacuzzi), internet Wi-Fi, parcare auto (in limita locurilor disponibile), pastrare obiecte de valoare, camera de bagaje, pat bebe la cerere, spalatorie cu autoservire, apel telefonic de trezire, jocuri de divertisment (sah, table, rummy, carti de joc), stand de presa nationala la receptie, infomatii turistice, cultural-sportive.
Facilitati camere: aer conditionat, plasma TV, telefon cu linie nationala si internationala, minibar, Wi-fi gratuit, uscator de par, cosmetice personalizate, uscator de rufe.
Servicii incluse: cazare cu mic dejun, acces la piscina exterioara incalzita cu sezlong gratuit (in limita locurilor disponibile), acces la aparatele de fitness de la piscina, sauna, jacuzzi, parcare auto (in limita locurilor disponibile), Wi-Fi in complex.

 
5 Iunie 5nopti Transportul nu este inclus
 
Dubla Standard de la  986.00 RON

Informatii suplimentare:
- micul dejun bufet se serveste in intervalul 07.30-10.00 si include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare.
- in lunile mai, iunie si septembrie masa se poate servi pe baza de bonuri valorice, in cazul in care nu se intruneste numarul minim de persoane pentru bufet.
- este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pe toata durata sejurului, pentru a beneficia de serviciile incluse.
- este interzisa scoaterea alimentelor si bauturilor din restaurantul complexului, masa servindu-se strict in locurile destinate acestui scop.
- sezlongurile de pe plaja privata sunt puse la dispozitia turistilor contra-cost si se achita la fata locului, in functie de disponibilitate (10 lei/zi/persoana).

*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.