Grand Hotel Minerva 4*| Baile Herculane

Preţ: 295 € pachet/de persoana

Situat în centrul stațiunii Băile Herculane, una dintre cele mai vechi stațiuni balneare din lume, Grand Hotel Minerva Resort & SPA pune la dispoziție un centru spa complet echipat, o piscină, un centru de fitness și un bar. Oaspeții beneficiază de o varietate de tratamente, de la electroterapie, magnetoterapie și terapie laser MLS, băi galvanice și băi de sulf.

Toate camerele hotelului au decor clasic elegant şi balcon cu vedere la munte. Camerele includ baie privată, dotată cu articole de toaletă gratuite, iar unele au zonă de relaxare. Fiecare cameră de la Grand Hotel Minerva Resort & SPA este prevăzută cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat.

Printre alte facilități oferite se numără o recepție cu program nonstop. Hotelul servește un mic dejun continental în fiecare dimineață. Oaspeții se pot bucura de o experiență culinară unică la cele 2 restaurante ale hotelului. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în întreaga proprietate, precum şi locuri de parcare.

În imediata vecinătate a restaurantului şi a terasei există un club pentru copii, cu jocuri interactive, jucării, filme şi desene animate, precum şi console PlayStation şi Xbox. De asemenea, sunt disponibile diverse activități şi jocuri organizate de animatori profesioniști.

Centrul spa al hotelului are cadă cu hidromasaj și saună. La un cost suplimentar, oaspeții beneficiază de acces la o varietate de facilități de wellness de la hotel, precum și la diferite tratamente.

http://hotelminerva.ro/balneo-minerva/ 

zona spa( piscina interioara, saunele) sunt inchise ,conform legislatiei in vigoare. 


OFERTA SEJUR 5 NOTPI / DEMIPENSIUNE / 4 PROCEDURI TERAPEUTICE PE ZI 

Pachetul cuprinde :
-5  nopti cazare /6  zile
- demipensiune (mese in regim buffet suedez)
- consultatie medicala
-4 proceduri terapeutice /zi ( in functie de prescriptia medicului balneo )
- 5 zile tratament

                  Tarif pachet:    2800 Ron/  pachet   camera Dubla/2pers ( duminica - vineri)
                           
Nota :
  • Procedurile ce se pot efectua in baza de tratament: Laser,Unde scurte, Ultrasunet, Magnetoterapie,Terapie prin radiofrecventa, Parafina, Curenti,Bai cu sulf, Bai CO2, Bai Galvanice, Dus subacval, Aerosoli, Kinetoterapie,masaje terapeutice,ozonoterapie,,impachetari cu namol   ;din care :
  • Proceduri contracost: ozonoterapie,tecar,laser. masaje de relaxare ,impachetari cu namol,impachetari termocuverta,
  • Procedurile se stabilesc direct de medicul balneo ,nu se pot schimba decat la solicitarea si sub aprobarea medicului balneo .
  • Oaspetii vor prezenta trimiterea  de la medicul de familie sau medicul specialist
  • Tratamentele se efectueaza de luni pana sambata inclusiv
  • Oaspeții beneficiază de cină  în ziua de check in și mic dejun în ziua  check out 
    *La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
    Ofertă valabilă în limita locurilor dispoibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.