City Break Istanbul | 30APR2021-03MAI2021

Preţ: 260 € de persoana

City Break de Paste - CONSTANTA - ISTANBUL

Istanbul, metropola vibranta situata pe 2continente, este un amestec de modernism si traditional, este un oras plin de viata si culoare Veritabil centru al negotului, orasul Istanbul este ca un magnet pentru toate tipurile de calatori, dar mai presus de toate este o destinatie turistica ideala!
In partea veche a orasului, Sultanahmet, se afla concentrate cele mai multe obiectice turistice: Moscheea Albastra, Catedrala Moschee Sfanta Sofia, Palatul ho-Palatul Sultanilor, piata de mirodenii, Marele Bazar.
Cartierul Nou, Taksim, incepand cu piata Taksim, unde gasim monumentul Republicii, este un cartier commercial modern, cu viață de noapte vibrantă. Tramvaiele de epocă șerpuiesc pe lângă Istiklal Caddes, principalul bulevard pietonal al orașului, străjuit de clădiri din secolul XIX, în care se află lanțuri de magazine internaționale, cinematografe si cafenele.  Rețeaua densă de străduțe adiacente este plină de baruri, de magazine de antichități și de restaurante cu vedere la Bosfor. Aici se afla si celebrul palat Dolmabahce, palatul sultanilor, care intrece in grandoare palatul Versailles din Paris.
Fie ca alegi sa vizitezi obiectivele turistice, fie ca doresti doar sa te pierzi prin multime, pe stradutele inguste pentru a regasi farmecul vechiului oras,  o vizita in Istanbul nu este completa fara a degusta din minunatele delicatesuri cu care te imbie negustorii la fiecare pas! Cu siguranta nu vei regreta daca le treci pragul.
OFERTA 30APR2021-03MAI2021
275 eur /pers in camera dubla standard/ mic dejun inclus / Antusa Palace Hotel & Spa 4*   http://www.antusapalacehotel.com/     
Sultanahmet                           
284 eur/pers in camera dubla standard/ mic dejun inclus / Great Fortune Design, 4*  https://greatfortunehotels.com/          
Sultanahmet
324 eur/pers in camera dubla standard/ mic dejun inclus / Levni Hotel & SPA 4* https://www.levnihotel.com/en            
Fatih
260 eur/pers in camera dubla sau twin/mic dejun inclus/Ramada by Wyndham Istanbul Old City, 4*   https://www.wyndhamhotels.com/ramada/istanbul-turkey/ramada-istanbul-old-city
Fatih                                                               
310 eur/pers in camera dubla standard/mic dejun inclus/ Regie Ottoman Istanbul, 4* / http://www.regieottoman.com
Fatih
336 eur/pers in camera dubla standard/mic dejun inclus / Radisson Hotel President Beyazit Istanbul, 4* https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-beyazit-
Sultanahmet                                                     
288 eur/pers in camera dubla standard/mic dejun inclus / Miss Istanbul Hotel & Spa, 4*     https://www.missistanbulhotel.com 
Fatih
424 eur/pers in camera dubla/  SwissSwissotel The Bosphorus Istanbul, 5*  https://www.swissotel.com/hotels/istanbul/     
Besisiktas     
350 eur/pers in camera dubla superioara/mic dejun inclus / Ferman Port4*   https://www.fermanpera.com/    
Piata Taksim
 

Detalii zbor : Turksh Airlines 
30APR   CONSTANTA   22:40  ISTANBUL        23:50
03MAY  ISTANBUL        20:40  CONSTANTA    21:50
 
Tariful include:
-transport aerian Constanta – Istanbul – Constanta, compania Turkish Airlines
-bagaj de mana  1piesa x max 8kg
-bagaj de cala    1piesa x max 25Kg
-Taxe aeroport
-3nopti cazare in camera dubla/mic dejun inclus

Tariful nu include:
- trasfer aeroport - hotel - aeroport
- asigurare medicala si storno 
- test Covid obligatoriu 
 
*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
Ofertă valabilă în limita locurilor dispoibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.