WHITE LAGOON BEACH RESORT 4* | BALCIK

Preţ: 199 € de persoană

WHITE LAGOON BEACH RESORT 4*, Balchik, Bulgaria 
Situat in apropierea orasului Balchik si inconjurat de un superb cadru natural, White Lagoon Beach Resort pune la dispozitia oaspetilor sai doua piscine exterioare cu apa minerala de dimensiuni semi-olimpice, o piscina pentru copii, doua terenuri de joc multifunctionale, o sala de sport cu vedere panoramica, 2 restaurante si 2 baruri.
White Lagoon Beach Resort ofera doua posibilitati de cazare - una in zona de plaja si una in zona de parc.
Studiourile si apartamentele de 4* din zona de plaja sunt modern mobilate si dotate cu aer conditionat, internet wireless, TV cu ecran plat si conexiune satelit, precum si o mini-bucatarie complet utilata.
Camerele din zona de parc ofera conditii de cazare de 3* la un tarif accesibil si sunt potrivite pentru 2 adulti si un copil sau 3 adulti. Dispun de doua paturi normale si unul suplimentar, baie proprie, aer conditionat si TV satelit. Parcarea in cadrul complexului este gratuita.
Oaspetii pot servi bauturi racoritoare sau alcoolice intr-unul din cele 2 baruri din cadrul complexului - barul de pe plaja si lobby bar.
De asemenea, complexul dispune de facilitati si locatii potrivite pentru practicarea gimnasticii aerobice, yoga, pilates sau dans.
Programul de animatie este disponibil 6 zile pe saptamana, iar complexul dispune de zone dedicate in special copiilor si adolescentilor.


OFERTA  17.07.2021 - 20.07.2021 
 
TIP CAMERA   TARIF EUR/PERSOANA/ CAZARE 3 NOPTI / MASA -  ALL INCLUSIVE
 DUBLA STANDARD                     3*  199.00
 STUDIO STANDARD                   4*  318.00
 APARTAMENT 1 CAMERA           4*  330.00
 DOUBLE ROOM DELUX               4*  340.00
 ROYAL STUDIO CU PISCINA       4*  360.00

Servcii:
Gratuit pe plaja: 2 sezlonguri si 1 umbrela / camera; prosoape gratuite pe plaja si la piscina
BAR pe PLAJA: bauturi alcoolice si non-alcoolice locale, gratuit intre 10:00 - 23:00.
Cazare de la ora 15:00 (programul începe cu un prânz ușor). Eliberați camera până la ora 12 (programul se termină cu micul dejun). –
Parcare gratuita
Hotelul accepta animale de companie (mici), cu greutatea de pana la 5kg / Taxa e de 10 euro/zi

Observații:
*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare.

Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.