BlackSeaRama Golf & Villas 5* | Sejur de lux in Bulgaria!

Preţ: 254 € pachet/de persoana


BlackSeaRama Golf & Villas 5*

BlackSeaRama Golf & Villas din Balcic este un frumos complex ce oferă camere moderne și elegante în vile confortabile și spațioase, precum și vedere uimitoare la mare de pe coasta Mării Negre.Stațiunea estivală Albena se află la 20 de minute cu mașina.

Terenul de golf cu 18 găuri este cea mai mare atracție, fiind primul teren pentru campionate de golf din Bulgaria. Printre alte activități oferite se numără tenis, ciclism și vânătoare. Un centru spa pentru relaxare și un meniu sănătos la restaurant vin în completarea ofertei vaste a complexului. Restaurantele și bistrourile de la BlackSeaRama creează atmosfera perfectă pentru a degusta preparate delicioase, în acest complex construit în stilul vilelor toscane și înconjurat de podgorii.

BlackSeaRama reprezintă baza ideală pentru a explora zona înconjurătoare, fiind situat la 40 de minute cu mașina de aeroportul internațional Varna și de cele mai renumite stațiuni estivale din Bulgaria - Sf. Constantin și Elena și Nisipurile de Aur.

http://www.blacksearama.com/map-overview  


*Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.

 

MINIVACANTA DE PRIMAVARA  PERIOADA  01 Apr 21 – 20  Apr 21
TARIF DE LA  138 euro/noapte/ camera dubla /demipensiune 
 
PENTRU PASIONATII DE GOLF  PERIOADA  01 Apr 21  -  20 Apr 21

OFERTA SPECIALA 

TARIF  DE LA  59 EUR PENTRU O  RUNDA DE  19 GAURI