Cipru | Sejur 1 MAI| Statiunea AyiaNapa

Preţ: 269 € de persoană


Ayia Napa, una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din insula Cipru, este recunoscută drept o stațiune veselă, cu atmosferă tinerească, cu multă distracție. Parcul acvatic Waterworld de langă stațiune este vizitat de toată lumea dornică să se distreze. Plajele statiunii Ayia Napa sunt cele mai frumoase plaje ale insulei. In centrul orașului sunt restaurante, baruri, cluburi de noapte ce ofera distractii pentru tineri si nu numai. 
Succesul statiunii se datoreaza plajelor cu nisip auriu, cu apa de un albastru cristalin si numeroaselor atractii turistice adaptate pentru fiecare varsta. Statiunea Ayia Napa este inconjurata de plantatii fertile, formatiuni stancoase bizare si de mori de vant.

Ayia Napa a devenit cunoscuta şi este vizitata de mulţi turisti din întreaga lume. De asemenea, este bine cunoscuta si pentru cluburile si barurile sale de noapte care satisfac turistii de orice varsta. Acest oras are multe de oferit chiar dacă sunteţi tânăr sau mai in varsta. Când vine vorba de cultura, există multe locuri de vizitat, care menţin tradiţia cipriota.
Alegând această destinație pentru un sejur la începutul primaverii veţi avea posibilitatea de a descoperi ospitalitatea cipriota, una prietenoasă şi veselă şi veţi avea parte de o extraordinară vacanță. 


Oferta Sejur  Ayia Napa, Cipru 28.04.2020 - 02.05.2020

269 EUR/ persoana – 4 nopti  Andreotis Hotel 3 * https://andreotishotel.com/
319 Eur/Persoana –  4 nopti  Tasia Maris Beach Hotel 4*  https://tasiamarisbeach.com/

Inclus in tarif:
Bilete avion Bucuresti -  Larnaca si retur
Taxe de aeropot, bagaje de cabina 10kg
Cazare 4 nopti mic dejun inclus

***Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul unei rezervari ferme***