RASFAT IN ANTALYA | CHARTER PLECARI IN LUNA MAI

Preţ: 365 € pachet/de persoana


CHARTER ANTALYA  - RASFAT IN ANTALYA
Plecari: 01.05, 22.05.2021


(8 zile/7 nopti)
 
Antalya este cea mai cunoscuta regiune de litoral din Turcia, situata in sudul tarii, scaldata de apele Marii Mediterane.Principala asezare urbana a regiunii este orasul cu acelasi nume. A devenit renumita in randul turistilor europeni in special datorita resorturilor de lux si a faimosului concept all inclusive.


 Ziua 1: BUCURESTI – ANTALYA
 
Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), pentru imbarcare pe cursa charter Compania Tarom cu destinatia Antalya. Sosire in Antalya si transfer la hotel 5* (cazarile vor fi asigurate in 3 hoteluri diferite, pe modelul 3 nopti - 2 nopti - 2 nopti). Numele hotelurilor vor fi comunicate cu 3 zile inainte de plecare.


Zilele 2 – 7: ANTALYA
 
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari, cumparaturi sau plaja. De asemenea, puteti alege una dintre excursiile optionale propuse de partenerul nostru local. Cazare in regiunea Antalya.
 
O zi o vom dedica orasului Antalya - renumita statiune de vacanta de pe coasta mediteraneana. Aici vom admira bulevardele umbrite de palmieri, portul, orasul vechi cu stradute inguste si case vechi din lemn imprejmuite de zidurile orasului vechi, precum si cascada Karpuzkaldiran. De asemenea, nu vom rata ocazia de a face cumparaturi intr-unul dintre cele mai vestite bazaruri din Antalya. Vom gasi la tot pasul magazine de bijuterii, pielarie sau textile cu o mare diversitate de produse. Aici va puteti pune in aplicare tehnicile de negociere pentru a obtine preturi cat mai mici.


Ziua 8: ANTALYA - BUCURESTI
 
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa charter Compania Tarom, cu destinatia Bucuresti.

Plecare Varianta program Loc in camera DUBLA / Loc in camera SINGLA
    TRIPLA  
01.05.2021 Belek – Lara / Kundu deluxe hotels 515 eur 625 eur
 
22.05.2021 Side sau Alanya standard hotels 365 eur 475 eur
 
NOTA: Nu se accepta copii la acest program.

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti – Antalya si retur (cursa charter); 
1 bagaj de cala si 1 bagaj de cabina (conform specificatiilor companiei aeriene); 
7 nopti cazare cu all inclusive la hoteluri de 5* (3 hoteluri diferite pe parcursul sederii); 
transferuri aeroport – hotel – aeroport; 
asistenta turistica la destinatie in limba romana; 
taxele de aeroport (se pot modifica). 
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii ofertei. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu pana la 7 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea acestora.
NU SUNT INCLUSE:
catering in timpul zborului; 
asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno*; 
excursiile optionale la destinatie. 
*IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
 

TERMENE DE PLATA:
  • 10% din pretul pachetului turistic - la inscriere;
  • 15% din pretul pachetului turistic - cu minim 90 zile inaintea plecarii;
  • 75% din pretul pachetului turistic - cu minim 30 zile inaintea plecarii.
 
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
 
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
  • GRATUIT (fara penalizari) daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 90 zile inaintea plecarii; 
  • 25% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile - 30 zile inaintea plecarii; 
  • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii; 
  • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii; 
  • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii.
 
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.
 
NOTIFICARI SUPLIMENTARE:
Orice modificare de nume sau tip de camera efectuata dupa inscriere dar inainte de emiterea documentelor de calatorie se va confirma sau infirma in functie de conditiile prestatorului si va fi supusa platii unei taxe de modificare de 10 euro/camera. 
Schimbarea perioadei, a hotelului sau a destinatiei este considerata anulare (cu penalizarile aferente) si refacerea rezervarii in noile conditii de comercializare si de pret. 
__________________________________________________________________________________________________
 
OBSERVATII:
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; 
ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE PENTRU CETATENII ROMANI; 
avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale);rugam turistii sa pastreze biletele de avion-charter primite de la agentie mai ales pentru zborul de retur din Antalya. Verificarile sunt riguroase si biletele necesare!!!!
  • ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii ferme si a incasarii unui avans;