Concorde Deluxe Resort 5*| Antalya 2019 | Zbor Charter Tarom

Preţ: 756 € de persoană


Turcia este una dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru români. Lonely Planet a inclus Turcia pe locul 8 în top 10 cele mai bune destinații de vacanță în 2013. Hoteluri de o calitate superioară, curse charter și garanția unui sejur cu o vreme excelentă. În Antalya vremea de plajă începe în Mai și se sfârșește abia în Octombrie.


Perioadă: 25 mai - 01 iunie 2019*756 €/persoană | Concorde Deluxe Resort 5* | Lara | Dublă Standard Land View | Deluxe All Inclusive

Orar informativ de zbor( acesta poate suferi modificari)

Zbor Plecare Sosire  
OB 9361 
BLUE AIR
OTOPENI (OTP) (ROMANIA, BUCURESTI )
25.05.2019 07:10
la ANTALYA (AYT) (TURKEY, ANTALYA)
25.05.2019 09:00
 
OB 9360 
BLUE AIR
ANTALYA (AYT) (TURKEY, ANTALYA )
01.06.2019 09:45
la OTOPENI (OTP) (ROMANIA, BUCURESTI)
01.06.2019 11:30

Tariful include:

Bilete avion zbor charter direct: București – Antalya - București, Compania Blue Air
Taxe aeroport
Bagaj de cală max. 20 kg
Transfer de grup aeroport - hotel - aeroport
Cazare 7 nopți 
Masă în regim All Inclusive conform specificațiilor din conceptul fiecărui hotel
Asistență turistică la destinație


Tariful nu include: Excursii opționale și cheltuieli personale | Asigurare medicală


Observații:
*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.


Ofertă valabilă în momentul postării ofertei. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.


Data postării ofertei: 04.03.2019


Bine de știut!

Turiștii se vor prezenta la aeroport cu 3 ore înainte de plecare. 
Fiecare pasager are dreptul la un bagaj de cală cu o greutate de până la 20 Kg și la un singur bagaj de mână care nu poate depăși 7 Kg. Nu trebuie să introduceți în bagajele dumneavoastră obiecte care ar putea pune în pericol siguranța aeronavei sau a pasagerilor.
Orarul de zbor se poate modifica și va fi comunicat cu exactitate inainte de plecare.
Clasificarea hotelurilor este data de autoritatile in domeniu din respectiva tara.


ATENȚIE! Intrarea pe teritoriul Republicii Turcia pentru cetățenii români este permisă doar cu pașaport valabil minimum 150 zile de la momentul intrării în Turcia și să dispună de cel puțin o filă goală.


Ce statiune din Antalya alegem si de ce ?

SIDE – e alegerea perfecta pentru cei care isi doresc plaje late de nisip si o intrare lina in apa. De asemenea e o destinatie potrivita pentru cei carora le plac excursiile optionale

LARA-KUNDU – o statiune aproapiata de aeroport ceea ce o face o destinatie preferata de familiile cu copii mici. Aceasta destinatie este recomandata si pentru hotelurile de calitate superioara, hotelurile din lantul Delphin si Royal aflandu-se aici.

BELEK – statiunea este cunoscuta pentru hotelurile de lux, centrele SPA la fel de pretentioase si aici e locul celor care joaca golf deoarece statiunea nu duce lipsa de astfel de facilitati.

KEMER– este zona cautata in special de cei care prefera sa stea mai mult la piscina si sa admire peisajul pentru ca plaja este de pietre / pietricele. Pe de alta parte este zona unde caldura este mai usor de suportat in iulie si august datorita zonei muntoase.

ALANYA – preferata celor cu un buget mediu. Desi nu la fel de luxoase ca hotelurile din Lara sau Belek, hotelurile din Alanya ofera servicii bune la preturi avantajoase.