Acrotel Athena Pallas 5*|Akti Elias Sithonia|Grecia

Preţ: 89 € de persoană

Acrotel Athena Pallas este situat pe plaja Elia, în Sithonia, într-un mediu calm și frumos. Unitatea hotelieră se extinde armonios pe aproximativ 30.000 de metri pătrați, cu șase categorii de clădiri și o clădire centrală cu arhitectură unică. Hotelul Athena Pallas are toate elementele și infrastructura necesare pentru a oferi un nivel ridicat de servicii ce asigura un sejur  confortabil și unic.
Hotelul dispune de camere duble standard, camere duble superioare, camere de familie și apartamente, toate dotate cu cele mai recente conforturi și decorate cu gust. Camerele superioare și unele dintre apartamente sunt mobilate în stil tradițional. După renovarea  din 2018 în hotelul Athena Palla au avut loc cateva schimbari:  toate camerele au duș, cu excepția categoriilor umatoare care au cadă: Maisonette  Față Piscina privată, Suites Executive și Grand Suites.
Restaurantele si snack bar-urile disponibile se eosebesc  pentru calitatea produselorși promptitudinea serviciillor. Restaurantul principal, Doxato, are un bogat mic dejun și cină tip bufet.
Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de mese la taverna tradițională sau la restaurantul la carte.
Sunt disponibile o varietate de tratamente in centrul spa și o gamă largă de facilități, cum ar fi:  teren de tenis, centru de fitness, sală de jocuri, bowling, loc de joacă pentru copii, piscine în aer liber.

Oferta Camera Dubla Standard perioada  29.06.20-04.07.20 
Demipensiune  890 EUR / camera dubla standard / 2pers / sejur 5nopti

Politica de anulare
Pentru anulările făcute cu 14 până la 7 zile înainte de sosire, taxa de 40%
Pentru anulările făcute cu 6 până la 3 zile înainte de sosire, taxa de 60%
Pentru anulările efectuate cu 2 până la 1 zi înainte de sosire, taxe de 100%
Pentru cazuri de neprezentare , taxe de 100%.

*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.