SEYCHELLES | SEJUR 7 NOPTI ZBOR DIRECT

Preţ: 1,699 € pachet/de persoana


Republica Seychelles cuprinde 115 insule care ocupă o suprafață terestră de 455 km² și o zonă economică exclusivă de 1,4 km² în vestul Oceanului Indian. Reprezintă un arhipelag de o frumusețe legendară care se întinde între 4 și 10 grade la sud de ecuator și care se află între 480 km și 1.600 km de coasta de est a Africii. Dintre aceste 115 insule, 41 constituie cele mai vechi insule de granit mijlocii oceanice de pe pământ, în timp ce alte 74 formează atolii de corali și insulele de recif din insulele exterioare.
Insulele granitice ale arhipelagului Seychelles se aglomerează în jurul insulei principale Mahé, care găzduiește aeroportul internațional și capitala, Victoria și insulele sale vecine Praslin și La Digue. Împreună, aceste insule interioare formează centrul cultural și economic al națiunii și conțin majoritatea facilităților turistice din Seychelles, precum și cele mai uimitoare plaje.
Seychelles găzduiește două situri ale Patrimoniului Mondial al ONU: Aldabra, cel mai mare atol de corali crescut din lume și Valea de Mai a lui Praslin, considerată odinioară situl original al Grădinii Edenului.
De la cea mai mică broască până la cea mai grea broască țestoasă, in Seychelles se afla o gamă uimitoare de specii endemice de o frumusețe naturală excepțională.
Clima Seychelles este întotdeauna caldă și nu atinge extreme de căldură sau frig. Temperatura scade rar sub 24 ° C sau crește peste 32 ° C. Toate insulele din sud, cu excepția celor mai îndepărtate insule, se află în afara centurii ciclonului, făcând din Seychelles o destinație de vacanta  pe tot parcursul anului pentru doritorii  de soare si  iubitorii de plajă.

OFERTA 29APR2021 - 06MAI 2021 | SEJUR 7 NOPTI CU ZBOR DIRECT
Carana Beach, 4*  https://caranabeach.com/accommodation-gallery/
1699 eur/pers/Chalet Ocean View/mic dejun inclus
Savoy Seychelles Resort & Spa, 5* https://savoy.sc/accomodation/             
1755 eur/pers/Dubla Delux   /mic dejun inclus

Constance Ephelia Resort, 5* https://www.constancehotels.com/en/hotels-resorts/seychelles/ephelia/
1989 eur/pers/ Tropical Garden Room cu  demipensiune
Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa, 5* https://www.hilton.com/en/hotels/sezhihi-hilton-seychelles-northolme-resort-and-spa/gallery/
1999 eur/pers/King Premium Oceanfront Villa - Double /mic dejun inclus
 
Tarifele includ:
-
cazare 7 nopti cu masa specificata 
-transport aerian, zbor Charter direct 
-bagaj de cabina 1piesa x max 7Kg
-bagaj de cabina 1piesa x max 25Kg
-taxe aeroport
-cazare in camera dubla cu masa in regim de Demipensiune
 
Tarifele nu includ:
-transfer aeroport –hotel- aeroport, possibil la cerere
-asigurare de calatorie STORNO cu acoperire COVID 19

Important
Turistii vor prezenta la intrarea pe Aeroportul din Insula Mahe un test PCR negativ efectuat cu 72 de ore înainte de sosire.
Nu va exista carantină și nici o restricție privind circulația  în Seychelles.
Turistii  vor trebui  sa pastreze masurile de protectie si anume: purtarea măștii, distanțarea fizica.

 
*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
Ofertă valabilă în limita locurilor disponibile. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.