Tratament Balneo 2019 Baile Tusnad | Hotel Ciucas 3*

Preţ: 450 € de persoană


Hotel Ciucas 3*

Despre apele minerale din zona tușnadului există dovezi scrise încă din sec XVIII, în care se menționează existența unor izvoare de ape minerale cu efecte curative folosite de către localnicii satelor din apropiere. Denumită “Perla Ardealului”, Tușnadul este una dntre cele mai frumoase așezări balneare din țara noastră. Activitatea balneară în Băile Tușnad se desfășoară încă de la jumătatea secolului XIX.
1) PENTRU O INIMIA SANATOASA - 
Cura terapeutica a bolilor vasculare 
2) CURS PENTRU AFECTIUNI REUMATISMALE SI POSTTRAUMATICE


Perioadă ofertei : 01.07 - 15.09.2019


450 eur/persoană | Hotel Ciucas 3* | Demipensiune


Tariful include:

Cazare 9 nopți 
Mic Dejun + Cina Bufet
5 proceduri/zi 
Consultatie medicala
* Bai cu bioxid de carbon/mofeta; Bai Galvanic; Magnetoterapie; masaj; program kineto-cardio; cura de teren (pentru Cura terapeutica si de recuperarea a bolilor cardiovasculare)
* Bazin cu apa sarata, Bai Galvanica, Bai cu esenta de plante, Dus Subacval, electroterapie, masaj, kinetoteapie, impachetari parafina, cura de teren
(CURS PENTRU AFECTIUNI REUMATISMALE SI POSTTRAUMATICA)

*Se acorda reducere de 10% la nota de plata in restaurantele hotelului Caprioara pentru mesele suplimentare, precum si la proceduri SPA
 Tariful nu include: Asigurare medicală|Transport|Taxă oraș**


Observații:
Curs valutar intern la momentul ofertarii: 1 eur- 4,76 lei
*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
**Anumite  țări din Uniunea Europeană percep taxe de oraș ce pot varia între 0,20 – 5 €/persoană/noapte și sunt încasate doar de către recepția hotelului.

Ofertă valabilă în momentul postării ofertei. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.


Data postării ofertei: 11.03.2019

Descriere hotel

Hotelul Ciucas situat în centrul statiunii Baile Tusnad într-un cadru natural este una din cele mai moderne unitati de cazare de 3 stele din statiune, dispune de 228 locuri de cazare, structurate în 97 camere duble, 13 apartamente si 4 partamente de lux, dotate la standardele europene de 3 stele, toate mobilate si echipate conform standardelor internationale si beneficiind de conditii excelente.

Camerele duble sunt prevazute cu baie proprie cu cada sau dus, cu TV, minibar, frigider, aer conditionat, uscator de par, telefon si balcon, accesul facându-se pe baza de cartela magnetica.
Apartamentele dispun de dormitor si living, având aceleasi dotari ca si camerele duble dar fiind mult mai spatioase si impresionând prin eleganta si lux.

Spa – Hotelul pune la dispoztie o piscina semi-olimpica dotata cu jacuzzi, un bazin pentru copii cu adâncimea de 0, 5 metri si un bazin de hidrokinetoterapie. Deasemenea în incinta hotelului se afla si baza de tratament, dotata cu o sala de gimnastica (pentru fitness), sauna, masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie, salina, bai carbo-gazoase, împachetari, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical de specialitate.

Complexul de conferinte, prin cele 5 sali cu o capacitate totala de 300 persoane, asigura toate conditiile organizarii evenimentelor de acest gen, în timpul pauzelor, participantii se pot odihni si schimba impresii în cadrul lobby-ului aflat în incinta complexului de conferinte.

Restaurantul cu vedere spre ambele parti padure, respectiv centrul orasului, dispune de 170 locuri, de sonorizare proprie si de orchestra la cerere.
Pe terasa restaurantului, într-un cadru natural exista spatiu amenajat pentru servirea mesei pentru înca 60 persoane, bar de zi si bar de noapte cu billiard.