1 iunie la cel mai mare parc tematic din Romania | Arsenal Park 4*

Preţ: 139 € de persoană


Situat în Orăștie, Arsenal Park Transilvania oferă unităţi de cazare amplasate într-un parc tematic militar, cu suprafața de 88 de hectare. Proprietatea include un muzeu militar în aer liber, un parc de aventuri și un parc acvatic.

Restaurantul proprietăţii este conceput ca o popotă şi serveşte mâncăruri locale și internaționale. Seara, oaspeţii se pot relaxa lângă focul de tabără, ascultând muzică. În Satul dacic se găsesc 3 căsuţe în care se pot organiza petreceri cu mâncare tradițională.

Oaspeții beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic 1 dată pe zi. Dacă doresc să părăsească parcul și apoi să între iar în aceeași zi, se aplică un cost suplimentar. Parcul acvatic cuprinde 3 zone de relaxare. De asemenea, sunt disponibile numeroase activități pentru iubitorii de adrenalină, disponibile la un cost suplimentar, precum exerciții militare, airsoft, paintball, tir cu arcul, vânătoare de comori, plimbări cu vehicule cu șenile.

Proprietatea pune la dispoziţie un teren de sport, o zonă de fitness în aer liber, minigolf, skate park, patinoar şi teren de petanque. În sala de jocuri puteți juca biliard, darts, poker sau tenis de masă. Parcul de aventuri este prevăzut cu tiroliene, trasee suspendate şi salturi PowerFan din turnul de paraşutism


Perioadă: 31 mai - 2 iunie 2019*


139 eur/persoană | ARSENAL PARK camera Ofiter 3*
79 eur/ copil 7-14 ani| ARSENAL PARK camera Ofiter 3*


Tariful include:

Cazare 2 nopți in camera tematic Ofiter 3*
Pensiune completa
Cina BBQ
Acces gratuit Aqua park, Aventura Park, Sala de jocuri si spatiu de joaca in aer liber, Fitness Park, Skate Park, Muzeu Militar

*copii 0-6,99 ani beneficiaza de gratuitate
 Tariful nu include: Asigurare medicală|Transport|Taxă oraș**


Observații:
Curs valutar intern la momentul ofertarii: 1 eur- 4,75 lei
*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
**Anumite  țări din Uniunea Europeană percep taxe de oraș ce pot varia între 0,20 – 5 €/persoană/noapte și sunt încasate doar de către recepția hotelului.

Ofertă valabilă în momentul postării ofertei. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.


Data postării ofertei: 03.05.2019