RUSALII la Covasna 2019 | Hotel Caprioara 4*

Preţ: 143 € de persoană


Staţiunea Covasna, numită Regina Apelor Minerale sau oraşul celor 1.000 de izvoare, este renumită pentru apele sale încă din secolul trecut. A fost atestată documentar încă de la 1548, dar abia la începutul lui 1900 a fost recunoscută pe plan mondial ca staţiune de tratament balnear. Oraşul Covasna, care este brăzdat de izvoare de ape minerale, oferă o sumedenie de posibilităţi de tratament, pentru petrecerea concediului, dar şi a timpului liber. Situată la o altitudine de 600 metri, în zona de îmbinare a Munţilor Carpaţi, acest loc beneficiază din plin de bogăţia factorilor naturali: apa minerală carbogazoasă, mofete naturale, precum şi de climatul bogat în aeroioni negativi, existenţi datorită pădurilor de brazi.
 


Perioadă: 14 -17 IUNIE 2019*


143 eur/persoană | Hotel Caprioara 4* | Mic Dejun


Tariful include:

Cazare 3 nopți 
Mic dejun
Primirea in ziua de Rusalii cu oua rosii,cozonac si vin
dejun traditional in prima zi de Rusalii  cu open bar
Muzica Live la restaurant (in data de 15 si 16 iunie)
Acces gratuit piscina,sauna, jacuzzi, baie de aburi

*Se acorda reducere de 10% la nota de plata in restaurantele hotelului Caprioara pentru mesele suplimentare, precum si la proceduri SPA
 Tariful nu include: Asigurare medicală|Transport|Taxă oraș**


Observații:
Curs valutar intern la momentul ofertarii: 1 eur- 4,72 lei
*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
**Anumite  țări din Uniunea Europeană percep taxe de oraș ce pot varia între 0,20 – 5 €/persoană/noapte și sunt încasate doar de către recepția hotelului.

Ofertă valabilă în momentul postării ofertei. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.


Data postării ofertei: 06.03.2019

Hotel Caprioara 4*

Având o piscină interioară, Hotelul Caprioara oferă cazare în centrul județului Covasna. Este disponibil WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Camerele cu aer condiționat ale Hotelului Caprioara au TV cu ecran plat, încălzire pentru sezonul rece și minibar. Fiecare unitate de cazare include baie privată cu uscător de păr și halat de baie.

Această proprietate oferă un centru spa și de tratament la un cost suplimentar. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un restaurant și un bar.

Orașul Sfântu Gheorghe este la 33 km, iar Lacul Sfânta Ana se află la 54 km de Hotelul Caprioara. Aeroportul Otopeni se găsește la 207 km. Există parcare privată gratuită la proprietate.