Palma de Mallorca | Zbor direct Blue Air

Preţ: 545 € de persoană


Palma de Mallorca este cea mai mare dintre Insulele Baleare în Marea Mediterana. Coasta insulei este marcată de o serie de peșteri mici și plaje frumoase, care atrag turiști într-un număr din ce în ce mai mare de la an la an. Palma de Mallorca este capitala Insulelor Baleare și aproape două treimi din întreaga populație a acestui arhipelag trăiește aici. Una dintre cele mai bune moduri de a începe o vizită pe această insulă este de a face o plimbare de-a lungul promenadei sale minunate. 


Perioadă: 12-15 septembrie 2018*545 €/persoană | Hotel Blue Bay 3* | All Inclusive

555 €/persoană | Hotel UR Portofino 4* | Room only


Orar informativ de zbor:

0B 191 București – Palma de Mallorca 13:40 - 16:00

0B 192 Palma de Mallorca – București 16:25 - 20:40


Tariful include:

Bilete avion zbor direct: București – Palma de Mallorca - București
Taxe aeroport
Bagaj de mână 10 kg
Cazare 3 nopți la unitatea de cazare aleasă
Masă în funcție de hotel


Tariful nu include: Asigurare medicală|Transfer aeroport-hotel|Taxă oraș**


Observații:

*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
**Anumite țări din Uniunea Europeană percep taxe de oraș ce pot varia între 0,20–5 €/persoană/noapte și sunt încasate doar de către recepția hotelului.

Ofertă valabilă în momentul postării ofertei. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.


Data postării ofertei: 25.07.2018

Perla insulelor Baleare, Mallorca, ofera tot ce ti-ai putea dori intr-o vacanta: sute de plaje, galerii, restaurante, catedrale gotice, strazi medievale si cartiere boeme! Ridicandu-se in piatra de culoarea mierii din apele largi ale Mediteranei, Palma reuseste sa te surprinda cu ceva nou in fiecare zi.

Capitala insulei, Palma, are cartiere renumite pentru viata de noapte in care dansurile Salsa, Tangoul Argentinian si Flamenco iti vor trezi simturile! Restaurantele, barurile si muzica live fac parte din scena sociala vibranta a orasului. Magia vietii de noapte spaniola difera foarte mult de cea din alte tari din Europa si merita sa o descoperi si sa te bucuri de mancare si companie buna.

Intemeiata de romani de peste 2000 de ani si ocupata de Imperiul Bizantin, iar mai apoi Maurya, aflata sub control spaniol in secolul al XII-lea, Palma are o istorie deosebit de bogata. Conservat atent, Centrul Istoric (Old Town), releva o mare parte a trecutului prin strazile pietruite, arhitectura medievala frumoasa, cetati vechi si catedrale iconice. Nu-i de mirare ca Palma se mandreste cu numeroase catedrale si galerii de arta independente; de fapt, se spune ca Palma are mai multe galerii pe cap de locuitor decat orice alt oras din Spania. Avand muzee precum cel de arta contemporana Es Baluard sau Miró Foundation, vanatorii de cultura sigur vor avea de unde alege!

Pe coasta insulei Mallorca se regasesc mai mult de 200 de plaje ce variaza de la intinderi lungi de nisip auriu care aluneca in marea albastra putin adanca pana la golfuri linistite, stancoase, cu ape limpezi. Pentru cei veniti in vacanta alaturi de copii, Palma ofera plaje mari unde vei putea gasi statiuni superbe, perfecte pentru a petrece timpul!

Paseo del Borne a devenit cea mai importanta strada comerciala a insulei odata cu deschiderea magazinelor pentru „cumparaturi de lux” precum Hugo Boss, Carolina Herrera si alti designeri spanioli. O plimbare pe aceasta strada ticsita de moda ar incanta orice pasionat de fashion.