City Break de Rusalii | Londra direct din Constanta

Preţ: 265 € de persoană


Capitala Regatului Unit este fabuloasă, un oraş deopotrivă tânăr şi conservator, cosmopolit şi morocănos, ceţos şi cochet. Londra e mai mult decât inima financiară a lumii şi o oază de libertate. Londra e Oraşul. Cu majuscule.


Perioada: 14-17 iunie 2019*


265 EUR/persoană | Hotel Best Western London Peckham 3*

275 EUR/persoană | Hotel Britannia International 4*

292 EUR/persoana | Hotel Royal Eagle 3*


Tariful include:

Bilet de avion Constanta– Londra Luton–Constanta, zbor direct
Taxe de aeroport
Bagaj de mână 8 kg + ruscac/poseta mica
Cazare 3 nopți 

Orar informativ de zbor:
Constanta 20:50 - 22:25 Londra Luton
Londra Luton 14:40 - Constanta 20:10 (ore locale)

 


Tariful nu include: Asigurare medicală|Transfer aeroport-hotel|Taxă oraș**


Observații:

*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
**Anumite  țări din Uniunea Europeană percep taxe de oraș ce pot varia între 0,20 – 5 €/persoană/noapte și sunt încasate doar de către recepția hotelului.

Ofertă valabilă în momentul postării ofertei. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.


Data postării ofertei: 18.03.2019

Londra este un oras scump si intrarea la anumite obiective turistice este si ea destul de costisitoare, insa exista si obiective turistice la care intrarea este gratuita. De la obiective turistice moderne cum ar fi Lodon Eye, celebra roata din Londra, pana la atractii foarte vechi cum ar fi Turnul Londrei, capitala Regatului Unit are o oferta de atractii care poate tine ocupat cei mai pretentiosi turisti. In functie de timpul disponibil, atractiile turistice din Londra pot fi vizitate la pas sau puteti folosi reteaua de transport extrem de bine pusa la punct pentru a reusi sa vizitati obiectivele turistice dorite.

London Eye  
http://www.londoneye.com/TicketsAndPrices/

London Eye este un simbol al capitalei Marii Britanii si un obiectiv foarte important vizitat de multe sute de mii de turisti anual. Desi este o atractie relativ noua, a reusit in scurt timp sa devina foarte populara atat printre localnici cat si printre turistii straini care nu rateaza ocazia unor imagini panoramice deosebite.

Big Ben  
http://www.parliament.uk/bigben

Big Ben este unul dintre cele mai importante obiective turistice in Londra, devenind aproape o emblema a capitalei britanice. Big Ben arata de-a dreptul incantator noaptea cand fatada si cesurile de pe fiecare fata sunt iluminate. Atunci cand Parlamentul se afla in sesiune o lumina straluceste peste fatada ceasului.

Parlamentul Parlamentului  (Houses of Parliament)    
http://www.parliament.uk/visiting/

Casele Parlamentului – Parlamentul este o cladire impunatoare de pe malul Tamisei si un obiectiv turistic important in Londra cunoscut si sub numele de Palatul Westminster. Cladirea este situata pe locul in care Edward Confesorul a poruncit construirea palatului original in prima jumatate a secolului al XI-lea. Acesul la sedintele Parlamentului este gratuit dar in unele cazuri s-ar putea sa trebuiasca sa platiti pentru un ghid. Cea mai apropiata statie de metrou este Westmister.

Palatul Buckingham (Buckingham Palace)     http://www.royal.gov.uk/theroyalresidences/buckinghampalace/buckinghampalace.aspx

Palatul Buckingham (Buckingham Palace) este resedinta oficiala din Londra a suveranului Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord si a fost deschis pentru prima pentru publicul larg in anul 1993. Intrarea la Palatul Buckingham se face prin Curtea Ambasadorilor de pe strada Buckingham.

In zilele noastre, Palatul Buckingham este folosit nu numai ca resedinta pentru Regina si pentru Ducele de Edinburgh dar si pentru treburile administrative ale institutiei monarhice. In apartamentele si salile Palatului, Majestatea Sa primeste vizitele oficiale ale invitatilor la Palat. Pe perioada verii, schimbarea garzilor are loc in fata Palatului Buckingham.

Schimbarea Garzilor: aceasta are loc la ora 11:30 am in fiecare zi din Aprilie pana la sfarsitul lui Iulie si in restul anului atunci cand vremea permite.


Tower Bridge  
http://www.towerbridge.org.uk/TBE/EN/

Acum mai bine de 100 de ani, in epoca Victoriana a fost construit acest pod care a devenit unul dintre cele mai importante si cunoscute obiective turistice din Londra. Pasaje pietonale au fost facut pentru a permite oamenilor sa traverseze Tamisa in timp ce podul poate fi ridicat pentru a permite vapoarelor mari sa treaca. Astazi, pasajele pietonale servesc drept galerii de unde poate fi admirata panorama peste Tamisa; una dintre cele mai incantatoare privelisti ale Londrei, un oras al carui colorit este intr-o permanenta schimbare


Turnul Londrei    
http://www.hrp.org.uk/TowerOfLondon/

Nu este un lucru de mirare ca Turnul Londrei este obiectivul turistic si istoric cel mai popular printre turisti. Turnul Londrei a fost fondat de William Cuceritorul si peste un mileniu de istorie a Angliei s-au desfasurat in jurul sau in spatele zidurilor sale. In Turnul Londrei a fost executata Anne Boleyn, Guy Fawkes a fost interogat, iar Richard II si Elizabeth I au fost incarcerati aici. Stand de paza pe malul Tamisei, Turnul Londrei este un obiectiv turistic impresionant.British Museum    
http://www.britishmuseum.org/

British Museum este cel mai vechi si unul dintre cele mai mari muzee din lume. Sunt putine locuri unde pot fi admirate atatea comori ale tuturor timpurilor sub acelasi acoperis. In mod normal British Museum este printre cele mai vizitate obiective turistice in Londra. Turistii vor fi fascinati de mumiile egiptene sau vor fi inspirati de superbele expozitii de desene si schite care se schimba de cateva ori pe an

La British Museum exista doua intrari. Intrarea principala este pe strada Great Russell. Aici este situat si biroul de informatii; de aici puteti obitine si pliante informative despre muzeu si colectiile sale. Cealalta intrare se afla in partea de nord in Piata Montague.

Intrarea la muzeu este libera pentru toti vizitatorii. S-ar putea percepe taxa pentru expozitiile temporare dar aceste informatii le puteti obtine de la biroul de informare.

Kensington Palace  
http://www.hrp.org.uk/KensingtonPalace/

Palatul Kensington este una dintre resedintele regale si este situat in Gradinile Kensington. Palatul Kensington a fost o resedinta regala inca din secolul al XVII-lea. Astazi este un important obiectiv turistic din Londra deoarece prezenta atator generatii de femei din familia regala britanica in acest palat l-a transformat intr-unul dintre cele mai pline de stil cladiri din Londra. De la Regina Maria pana la Victoria si mai recent la Diana, Printesa de Wales toate femeile familiei regale au trecut pe aici si si-au lasat amprenta asupra Palatului Kensington

Trafalgar Square

Piata Trafalgar - Trafalgar Square, piata situata in partea centrala a orasului este un obiectiv turistic foarte important din Londra. O vizita in capitala Regatului Unit ar fi incompleta fara o vizita la minunata Coloana a lui Nelson si cei patru lei de la baza sa, pentru a admira fantanile sau pentru a grani pinguinii. Construita pentru a il comemora pe Amiralul Nelson, piata a fost botezata dupa Capul Trafalgar din Spania, locul unde amiralul a castigat ultima sa batalie. John Nash este cel care a proiectat piata in anii 1820.


Westminster Abbey  
http://www.westminster-abbey.org/

Biserica Sf Petru din Westminster, mai bine cunoscuta sub numele de Westminster Abbey, ocupa un loc unic in istoria Marii Britanii. Toti suveranii britanici de la William Cuceritorul incoace, (cu exceptia lui Edward al V-lea si Edward al VIII-lea) au fost incoronati aici. Westminster Abbey este de asemenea locul de odihna vesnica al monarhilor din cea de-a doua jumatate a secolului al XIII-lea si pana la mijlocul secolului al XVIII-lea.


St James's Park    
https://www.royalparks.org.uk/parks/st-jamess-park

St James's Park este adesea asociat cu multe lucruri din sfera politica sau literara din cauza pozitionarii sale. St James's Park se gaseste chiar in inima Londrei si acopera o suprafata de 23 de hectare. Parcul are si un lac unde convietuiesc rate, gaste si pelicani. In St James's Park au loc foarte des ceremonii, parade sau sarbatoriri ale unor evenimente de importanta nationala. Trei palate regale inconjoara parcul Sf James. Cel mai vechi dintre ele este palatul Westminster, acum cunoscut ca sediu al Parlamentului britanic

Hyde Park    
https://www.royalparks.org.uk/parks/hyde-park

Unul dintre cele mai importante obiective turistice si istorice ale Londrei, Hyde Park acopera o suprafata de 142 de hectare. In Hyde Park exista cate ceva pentru fiecare turist sau londonez. Cu peste 4000 de copaci, un lac, o pajiste, facilitati de echitatie si multe altele este foarte usor sa uiti ca te afli in mijlocul unui oras atat de agitat pecum Londra.

Piccadilly Circus

Piccadilly Circus este una dintre cele mai aglomerate piete din inima Londrei. Este celebra pentru fantana ce poate fi vazuta aici si care a fost ridicata la sfarsitul secolului al 19-lea si pentru reclamele luminoase care au transformat aceasta piata intr-o versiune in miniatura a altei piete celebre, Times Square din New York. Piccadilly Circus se gaseste la intersectia a cinci strazi principale: Regent Street, Shaftesbury Avenue, Piccadilly Street, Covent Street si Haymarket.

Covent Garden  
http://www.coventgardenlondonuk.com/

Covent Garden este unul dintre obiectivele turistice din Londra care atrage turistii ca un magnet. Zona din jurul cladirii acoperita cu sticla, o fosta piata de fructe si legume, este mereu aglomerata, cu precadere in weekend si pe perioada verii. Covent Garden este cunoscuta pentru multimea de cafenele in aer liber, restaurante, pub-uri, tarabe si magazine care vand tot felul de lucruri. Celebrii sunt si performerii stradali care distreaza trecatorii in piateta pietonala de aici.

Harrods    
http://www.harrods.com/

Harrods este cel mai celebru magazin din Londra. Complexul de magazine luxoase se regaseste pe itinerariul multor turisti care aleg sa viziteze Londra, care vin la Harrods pentru a admira interiorul superb la magazinului dar si pentru cumparaturi. Marea majoritate pleaca si cu o sacosa verde ce poarta insemnele magazinului, semn ca au facut si cumparaturi in celebrul complex londonez. Turistii straini asigura o parte importanta din vanzarile magazinului.