Legoland Billund | Danemarca |

Preţ: 395 € de persoană


Billund este un orășel mic din Danemarca, celebru pentru parcul tematic Legoland. Legoland Billund si-a deschis portile in 1968 si se afla la aproximativ 3 km de Aeroportul Billund, fiind astazi unul dintre cele mai populare parcuri de distractie din toata Danemarca. Tematica parcului asa cum este si foarte simplu de intuit este LEGO. La inceputurile sale parcul a inceput ca o expozitie de case si obiective celebre din intreaga lume, construite din piese lego. Parcul se mandreste cu aproape 60 de milioane de piese Lego si multe vehicule sau angrenaje in miscare, construite tot din piese Lego. In cadrul Legoland exista avioane, masini, trenuri sau vapoare in miscare, ce sunt amplasate in diferite decoruri din Lego, reusind astfel sa produca un efect interesant pentru toti cei care viziteaza expozitia.
 


Perioadă: 01 - 04 august 2019*


395 €/persoană/pachet


Pachetul include:

Bilet avion zbor direct: București – Billund- București, Compania Wizzair
Taxe aeroport
Bagaj de mână 10kg
Cazare 3 nopți la Hotel Zleep Billund
B
ilet de intrare la toate zonele parcului Legoland, valabil 2 zile consecutive


Tariful nu include: Asigurare medicală|Bagaje suplimentare|Transfer aeroport-hotel|Taxă oraș**


Observații:
*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
**Anumite  țări din Uniunea Europeană percep taxe de oraș ce pot varia între 0,20 – 5 €/persoană/noapte și sunt încasate doar de către recepția hotelului.

Ofertă valabilă în momentul postării ofertei. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.


Data postării ofertei: 21.06.2019