Gardaland | Italia |

Preţ: 280 € de persoană


Gardaland ocupă un loc important  între  cele mai populare parcuri tematice din Europa si se mândrește cu minunata panorama a lacului Garda. Deschis in 1975, parcul a fost promovat ca fiind primul din Italia. Construit pe malul de Est al lacului, cea mai buna priveliste asupra regiunii se poate observa din domeniul  Prezzemollo, mascota parcului. Este unul dintre cele mai mari si mai indragite parcuri de distractii din Italia, oferind vizitatorilor sai 6 roller-coastere si alte 56 de atractii pentru divertismentul lor. In afara de divertisment in Gardaland puteti vizita Castelnuovo del Garda, un orasel aproape de lacul Garda, cel mai mare bazin (lac) de apa din Italia, unde puteti manca peste sau sa faceti un tur panoramic cu vaporasul.


Perioadă: 31 august - 3 septembrie 2019*


280 €/persoană/pachet


Pachetul include:

Bilet avion zbor direct: București – Milano Bergamo- București, Compania Wizzair
Taxe aeroport
Bagaj de mână 10kg
Cazare 3 nopți la The Garda Village
Bilet de intrare la toate zonele parcului Gardaland, valabil 2 zile consecutive


Tariful nu include: Asigurare medicală|Bagaje suplimentare|Transfer aeroport-hotel|Taxă oraș**


Observații:
*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
**Anumite  țări din Uniunea Europeană percep taxe de oraș ce pot varia între 0,20 – 5 €/persoană/noapte și sunt încasate doar de către recepția hotelului.

Ofertă valabilă în momentul postării ofertei. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.


Data postării ofertei: 21.07.2019

 

GARDALAND ITALIA, DISTRACTIE CU FAMILIA IN STIL ITALIAN

 

Gardaland se afla pe malul lacului Garda, la doar 22 km de Verona. Se află lângă localitatea Peschiera del Garda si este cel mai mare și renumit parc de distracții din Italia, un loc care cu siguranță merită vizitat!

Gardaland este unul dintre cele mai populare parcuri tematice din Europa si a fost deschis in 1975. A devenit unul dintre cele mai mari si mai indragite parcuri de distractii din Italia, oferind vizitatorilor sai 6 roller-coastere si alte 56 de atractii potrivite pentru toate varstele copilariei.


Blue Tornado este un rollercoaster distractive, care va atrage atentia tuturor imediat cum veti pasi pe poarta parcului.
Magic Mountain este un loopingcoaster, este una dintre primele atractii ale parcului, avand un dublu circuit, o spirala dubla si... ce sa mai, veti cobora total ametiti de pe el.


Sequoia Adventure va ridica si cobora cu viteza, va intoarce rasuci pe toate partile, veti simti cu adevarat ce inseamna distractia.
Mammut este cel mai mare roller coaster al parcului si veti putea urca cu totii in el, pentru ca veselia sa fie maxima.

 

Zonele de joaca sunt: Valea regilor, Corsarii, Tunga, Canioanele, Fuga din Atlantida si Jungla.
 

Pentru cei mai visatori si pentru cei mai mici membri ai familiei va recomandam: turul parcului, zona Peter Pan, Super Baby si Castelul magicianului Merlin.
Iar anul acesta, invitatii speciali ai parcului sunt personajele din filmul “Madagascar”, leul Alex, pinguinii, dar mai ales Regele Julian punand la cale tot felul de nazdravanii, spre veselia tuturor copiilor mari si mici sositi la Gardaland.

Ce sa mai vizitati in jurul lacului Garda
Micii italieni, dar si turistii care ajung in aceasta parte a Italiei de-abia asteapta sa faca cunostinta cu Prezzemolo, mascota parcului. Dar regiunea din preajma lacului Garda, care da numele parcului, este plina de spatii dedicate petrecerii timpului in familie, intr-un cadru deosebit. 


In apropiere exista si Gardaland Seelife, cu animale marine – se viziteaza in circa 2 ore, Canovaland si Movieland cu reproduceri de scene din filme, copiilor mai marisori, peste 10 ani, s-ar putea sa le placa mai mult. La fel e si Parc Natura Safari (Parco Natura Vivo), care se viziteaza in masini, au o colectie de animale salbatice aflate in pericol de disparitie, dar si altele, pe care le puteti observa in mediul lor natural, cat si o sectiune cu dinozauri, pentru pustii pasionati de preistoricele animale. Va ia cam o zi sa il vizitati integral, dar merita intalnirea cu speciile aduse de pe toate continentele.

In timpul verii puteti merge si la Aqualand, cu tobogane, multe piscine, unele cu valuri, un loc perfect pentru a petrece o zi de relaxare in atmosfera de vacanta.

    Sursa