Confidentialitate

Conform cerintelor legii nr 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale legii 506 / 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC FIT Travel SRL , are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este emiterea biletelor de avion si furnizarea de servicii turistice.

Sunteti obligati sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru finalizarea rezervarilor de bilete de avion si servicii turistice.
Informatiile inregistrate sint destinate utilizarii de catre operator si sint comunicate numai companiilor aeriene respectiv unitatilor de cazare.

Conform legii 677 / 2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei ; totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor; pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, agentiei din Constanta, Bvd. Mamaia, Nr. 214, Ap. 9, sau pe email: office@fittravel.ro; de asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa ANSPDCP sau justitiei in cazul nerezolvarii situatiei la nivelul agentiei.

Nota
(*) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.