Paste sau 1 mai la BlackSeaRama Golf & Villas 5* | Bulgaria!

Preţ: 269 € de persoană


BlackSeaRama Golf & Villas 5*

BlackSeaRama Golf & Villas din Balcic este un frumos complex ce oferă camere moderne și elegante în vile confortabile și spațioase, precum și vedere uimitoare la mare de pe coasta Mării Negre.Stațiunea estivală Albena se află la 20 de minute cu mașina.

Terenul de golf cu 18 găuri este cea mai mare atracție, fiind primul teren pentru campionate de golf din Bulgaria. Printre alte activități oferite se numără tenis, ciclism și vânătoare. Un centru spa pentru relaxare și un meniu sănătos la restaurant vin în completarea ofertei vaste a complexului. Restaurantele și bistrourile de la BlackSeaRama creează atmosfera perfectă pentru a degusta preparate delicioase, în acest complex construit în stilul vilelor toscane și înconjurat de podgorii.

BlackSeaRama reprezintă baza ideală pentru a explora zona înconjurătoare, fiind situat la 40 de minute cu mașina de aeroportul internațional Varna și de cele mai renumite stațiuni estivale din Bulgaria - Sf. Constantin și Elena și Nisipurile de Aur.


Perioada: 27-30 aprilie sau 30 aprilie-3 mai

Tarif Pachet: 269 eur/ persoana pentru cazare in vila sau apartament
Tarif Pachet: 229 eur/ persoana pentru grupuru respectiv cazare in vila cu 3,4 dormitoare


Tariful include:

Cazare 3 nopti + mic dejun
Cina cu 3 tipuri de meniu prestabilit + 1 pahar vin/bere
Brunch festiv paste/1 mai
Degustare Vinuri Clubhouse
O lectie de golf in grup
Animatie show pt copii
Taxe
Acces SPA + 15 % tratament


Tariful nu include: Transport, Asigurare medicală|Transfer aeroport-hotel|Taxă oraș**


Observații:

*La cerere vă putem oferi cotații pentru altă perioadă sau unitate de cazare, precum și pentru camera single/ triplă, supliment copii etc.
**Anumite țări din Uniunea Europeană percep taxe de oraș ce pot varia între 0,20–5 €/persoană/noapte și sunt încasate doar de către recepția hotelului.

Ofertă valabilă în momentul postării ofertei. Din cauza specificului industriei turistice, tarifele și disponibilitățile se pot schimba în orice moment.


Data postării ofertei: 18.03.2019